web
analytics

 • Raf Coppens op tournee

   
  Er is een nieuwe datum waarvoor u tickets kunt kopen: 15 februari 2006 in zaal Capitole te Gent. Op de fansite vindt u de correcte data van de 'Raf Coppens in't midden' tournee, alle data bevinden zich in de rechterkolom.Vanaf 1 december is er op deze fansite extra aandacht voor de tour!

  Foto geplaatst met toestemming van Raf Coppens


 • Raf Coppens vanaf donderdag in het Fakkelteater in Antwerpen

   

  Op 1, 2, 3, 11 en 12 december kan je Raf's nieuwe show zien in het Fakkelteater in de Hoogstraat nr 12 in Antwerpen. De nieuwe show heet 'Raf Coppens in't midden'. De show zal erg diepgaand terugblikken op het jaar 2005. Het Fakkelteater is een heel gezellige zaal, ik heb alvast kaarten voor 1, 3 en 12 december. Wil jij ook tickets bestellen? Dat kan op 070/232.14.69. U kunt ook kaarten kopen aan de ticketbalie in de Reynderstraat nr 7. Er zullen ook nog kaarten te koop zijn op de avond van de voorstelling zelf. Inkomprijs: € 12. In de zaal kunnen 260 mensen terecht voor een avondje bonte humor. Er zijn binnenkort ook andere interessante voorstellingen zoals bv 'Terrorist' van Nigel Williams en 'Geboeid' van Gili. • Raf Coppens deed een try-out in Zandvliet

   

  In Ontmoetingscentrum De Schelde in Zandvliet, in de buurt van Berendrecht/Lillo, heeft Raf zijn laatste try-out gedaan van deze maand. Ik was er zelf niet bij want het optreden was al weken op voorhand uitverkocht. Deze locatie is populair bij artiesten die een try-out willen doen want ook Nigel Williams en Dirk Denoyelle waren er onlangs te gast. Raf Coppens is nu helemaal klaar om vanaf 1 december er vollenbak tegenaan te gaan. Raf Coppens is trouwens zelf wel best tevreden met zijn show. Bij deze wens ik Raf veel succes toe!

 • Raf Coppens, Lede 26 november 2005 (try-out)

  De vierde try-out van deze maand ging door op zaterdagavond in jeugdhuis Leeuwerik in Lede bij Aalst. Daar aangekomen bleek het om een klein doch gezellig zaaltje te gaan. Stipt om 20u30 dook Raf Coppens op om te beginnen aan een optreden dat wederom bestond uit 2 delen. Het eerste deel begon heel sterk met grappen over de ramp in New Orleans, de verkiezing van de nieuwe paus, het gekibbel tussen Jean Blaute en taaie tante Liliane St-Pierre in het VTM-programma X-factor, enz. Raf Coppens stond helemaal alleen op het podium. Zijn pianist Kris Vermeir was niet aanwezig, dus moest Raf zijn liedjes zonder begeleiding brengen. "Obesitas" zonder muziek erbij:  het is eens iets anders. Doorheen het eerste deel kreeg Raf af te rekenen met een nogal wispelturige ritssluiting, waardoor de aandacht van de toeschouwers ongewild afdwaalde. Toen Raf dit doorhad, rekende hij op sublieme wijze af met het probleem. Na 50 minuten werd deel 1 afgerond en konden de ongeveer 100 aanwezigen de innerlijke mens versterken met een drankje. 
  Deel 2 was opmerkelijk sterker dan deel 1. De pauze had Raf duidelijk goed gedaan, want hij begon direct met grappen over voetbal en tennis. Sport is toch wel hét thema waar Raf heel sterk in is. Ook de bejaarde medemens werd door Raf niet gespaard. Zo deed hij o.a. zijn beklag over het feit dat hij bij de beenhouwer lang moet aanschuiven omdat 1 of andere bejaarde het nodig acht zijn levensverhaal uit de doeken te doen. Dat het tweede deel meer gesmaakt werd, had hij ook te danken aan zijn liedjes. De rijstijl van Walter Grootaers kreeg ervan langs in een parodie op "Ik wil je". Verder bracht hij een doorleefde versie van zijn eigen en zeer goede benefietnummer "Geef al uw geld aan mij" en kreeg U2's "With or without you" een speciale behandeling. Het hoogtepunt van de avond had Raf bewaard tot het einde, namelijk zijn befaamde Toppop-medley. Hierin verwerkt hij nummers uit de jaren '70 en ook enkele recentere hits tot een aangenaam beluisterbaar geheel. Golden Earring's "Radar love", R.E.M's "Losing my religion", Lou Reed's "Walk on the wild side" en andere bekende klassiekers werden op een frivole manier en uiteraard met aangepaste grappige tekst gebracht. Deel 2 was van een ongekend hoog niveau!

   


  Upload Video at JussPress.com

 • Raf Coppens wedstrijden

   

  Nu de nieuwe show bijna in première gaat, zijn er 2 wedstrijden waar je tickets kunt winnen. Vanaf maandag 28 november geeft de fantastische radiozender 4FM elke dag tussen 11 en 15 uur tickets weg voor de première op 10 december die doorgaat in zaal Capitole te Gent. Ook de VTM-site heeft een wedstrijd waarbij je kaarten kunt winnen voor de show in de Zuiderkroon op 28 december te Antwerpen. Alvast veel succes!