web
analytics

 • Raf Coppens binnenkort in Zottegem en Bornem

   
  Inderdaad, er zijn weer 2 nieuwe optredens toegevoegd aan de speellijst van Raf. Op zondag 30 april staat hij in Stadstheater Rethorica in Zottegem en op zaterdag 6 mei kun je hem aan het werk zien in cultureel centrum Ter Dilft in Bornem. Meer info zal nog volgen op deze site maar je kan nu al kaarten reserveren voor het optreden in Zottegem op het volgende telefoonnummer: 0478/ 84.34.23. Het optreden in Bornem is gratis en maakt deel uit van de happening '30 jaar CC Ter Dilft'

 • Raf Coppens dankt iedereen

   
  Op de officiële site van Raf (http://rafcoppens.be) staat sinds vandaag een dankwoord aan alle mensen die hebben meegewerkt aan de tour. Uiteraard is Kris Vermeir (Raf's pianist) de eerste persoon die wordt vernoemd, verder zijn er ook dankbetuigingen voor de mensen van De Zuiderkroon, VTM, enz. Zelfs ik word vermeld omdat ik naar bijna alle optredens van Raf ga kijken. Op 1 jaar tijd heb ik Raf Coppens zo'n 27 keer aan het werk gezien (6 optredens van 'Het gaat toch rap', 9 optredens van 'In't midden', 5 opnames van het Radio 2-programma 'De Raadkamer', 3 try-outs van 'In't midden', 1 optreden van 'Comedy All-Stars', 1 radio-opname van 'Reyercomplex Deluxe', 1 tv-opnames voor het canvas-programma 'Comedy Casino', 1 prijsuitreiking van de 'Gazet Van Antwerpen-trofee'). Ook de rest van 2006 wordt een druk 'bijwoon'-jaar.

 • Raf Coppens, Bert Kruismans en Nigel Williams samen in het Fakkelteater

   
   

   

  In het Fakkelteater zullen de 3 komieken vanaf donderdag 27 april hun ding komen doen. Ze treden elk een 20-tal minuten op en er is telkens ook 1 gastkomiek die zijn/haar best mag komen doen. Dit jaar zijn dat Kristel Zweers, Alex Agnew en Danny Van Britsom. De kans bestaat dat er nog extra optredens bijkomen maar dit zijn de 9 reeds bevestigde tourdata:

  27+28+29 april     11+12+13 mei    18+19+20 mei

  Het Fakkelteater (rode zaal), Hoogstraat 12, 2000 Antwerpen

  Tickets € 15 en € 13 (reductietarief)

  PLAATSBESPREKING:

  03/232 14 69

  03/233 95 54

  maandag tot zaterdag van 11u tot 17u.

   

 • Raf Coppens deed opnames voor Kanaal 3

  Update: het promoclipje werd nooit uitgezonden

  Deze week heeft Raf Coppens opnames gedaan samen met Vanessa Chinitor. Er werd een promoclip opgenomen die de 'Kom op tegen kanker'-actie in Buggenhout moet lanceren. Het is de bedoeling dat de clip binnenkort dagelijks op Kanaal 3 te zien is. De opnames van de promoclip vonden plaats in Buggenhout-Bos en namen zo'n 2 uur in beslag.

 • Raf Coppens-'In't midden'-tour Antwerpen, 24 februari

  Dit was het allerlaatste optreden van de tournee. Raf begon heel sterk met fantastische grappen over Eurosong, Belgacom tv, cartoons en de geboorte van zijn kinderen. Ook werd er duchtig gelachen met Kim Clijsters, Tom Boonen, Guy Verhofstadt, de nieuwe paus, Johan Museeuw en Bono. De liedjes deze avond waren van hoogstaand niveau: 'Obesitas', 'Stort massaal (geef al uw geld aan mij)', 'Het spreekwoordenlied' en de medley met nummers over Herman De Croo, de Belgen die wonen in Monaco, de vogelgriep en de ramp in New Orleans. De imitaties vlogen ons ook om de oren: een superbe Michael Jackson, Bob Dylan, Stevie Wonder, Aimé Anthuenis, Steve Stevaert, enz. Raf uitte tot slot zijn waardering voor iedereen die aan de show had meegewerkt. Het publiek genoot met volle teugen van het optreden. Na de show mocht ik nog even backstage gaan alwaar er champagne werd gedronken op het succes de 'Raf Coppens in't midden'-tour. Griet De Blende van 'Restevent' wist te vertellen dat bijna 8000 mensen naar de 8 shows zijn komen kijken. Dit optreden in De Zuiderkroon was een mooie en waardige afsluiter van de tour!