web
analytics

 • Raf Coppens te gast op het feestje van Oxfam

   
  Op zaterdag 29 april is Raf Coppens te gast op het coole feestje voor 35 jaar Oxfam wereldwinkels. Deze unieke gebeurtenis, getiteld 'Mélange Continental 2', gaat door in de Ancienne Belgique te Brussel. Raf gaat dus zorgen voor de lach, Geena Lisa doet de presentatie. Herman Brusselmans, Moses Isegawa, Ramsey Nasr, Tom Lanoye en Luc De Vos zullen zorgen voor live columns. Er is natuurlijk ook muziek (o.a. van Urban Trad) en een fuif vanaf 23u. De muziek op de fuif wordt gekozen door Jan Van Biesen, bekend van Studio Brussel. U kan nu reeds kaarten kopen in de Oxfam wereldwinkels aan € 16 euro (vvk) of ook bij FNAC.
   

 • Raf Coppens deed opnames voor 'De Raadkamer'

   
  Gisteren werden er in het Radio 2-gebouw in Gent 3 nieuwe programma's van 'De Raadkamer' opgenomen. Volgende raadsleden waren aanwezig: Raf Coppens, An Nelissen, David Davidse, Nigel Williams, Michael Pas en Dirk Denoyelle. Presentatie was zoals steeds door Geena Lisa. Raf deed mee aan de eerste twee opnames. Eerst vormde hij een team met Nigel en daarna met David. Na de opnames kon ik met Raf nog een babbeltje slaan. Om 23u waren alle uitzendingen eindelijk ingeblikt. U kunt Raf horen op 1 en 8 april tussen 10 en 11u.

 • Raf Coppens: de cd's

   
  Komiek Raf Coppens heeft als succesvol solo-artiest reeds 4 cd's uitgebracht.
  In 2001 verscheen 'Strafwerk', opgenomen in C.C. De Woeker in Oudenaarde op 25 november 2000. Raf vliegt er onmiddellijk in met enkele fantastische grappen. Er zijn ook enkele klassiekers te horen op de cd: 'Spuit in mijn lijf' en 'Veel te kleine pyjama'. Ook een heel hoofdstuk over priester Borremans, dat werkelijk supergrappig is. Puike cd, 71 minuten dolle pret!
  In 2002 verscheen Raf's 2e cd getiteld 'Neuro', wederom opgenomen in C.C. De Woeker in Oudenaarde op 26 oktober 2002. Op deze cd staan hilarische grappen over 11 september, de rode duivels, Johan Museeuw, inbrekers, Pim Fortuyn, enz. Er is ook veel interactie met Kris Vermeir, Raf's vaste pianist. Kris Vermeir begeleidt ook de gezongen stukken op de cd o.a. Osama-Bin-Lada, een paar medleys en een nummer over Pandy.
  In 2004 verscheen de cd 'Lang zal hij leven', opgenomen in C.C. Belgica in Dendermonde op 6 maart 2004. Veel liedjes op deze cd: een kleinkunstmedley, een fantastische imitatie van Andrea Bocelli, een nummer over Prins Laurent, enz. Ook veel gesproken stukken over voetbal en tennis, Clouseau en soaps op tv. Dit is werkelijk een fantastische cd!
  2005 was het jaar waarin 'Het gaat toch rap' verscheen, Raf's recentste cd. Het is zelfs een dubbelcd geworden, opgenomen in C.C. De Werf in Aalst op 5 januari 2005. Briljante liedjes en hilarische verbale uiteenzettingen, 100 minuten topniveau. Raf zet o.a een boompje op over DHL, het Vlaams Belang, TV-programma's, beroemde koppels, Karel De Gucht, de familie Pfaff, gepensioneerden, de schoolgaande jeugd enz. Een echte aanrader!
   
  Afbeelding geplaatst met toestemming van Raf Coppens


 • Raf Coppens morgen te horen op Stubru

   
  Sinds vorige week kun je fragmenten uit het Canvas-programma 'Comedy Casino' ook horen op Studio Brussel. Elke zondag tussen 12 en 13u, tussen de soep en de patatten dus. Deze week hoor je Raf Coppens die zijn ervaringen als leraar uit de doeken zal doen, Gunter Lamoot zal iets vertellen over F.C. De Kampioenen, Piv Huvluv praat over Jacques Brel en Dennis Howe brengt een gedicht. Adriaan Van Den Hoof zal ook te horen zijn alsook muziek van Foo Fighters en Starflam.

 • Raf Coppens deed een schnabbel in Boechout

  In zaal 'Capenberg Oxano' in Boechout heeft Raf Coppens gisteren opgetreden op een 'Italiaanse avond'. De aanwezigen werden eerst voorzien van lasagne en andere lekkere pasta's. Daarna, om 20.30u, begon Raf aan zijn show. Het zal ongetwijfeld wel een toffe bedoening geweest zijn aldaar. Ik was zelf niet aanwezig want Boechout is toch een eindje van hier. Raf heeft af en toe zogenaamde 'schnabbels'. Deze maand was hij o.a. in Genk en Wieze. En dan weet ik waarschijnlijk de helft nog niet.