web
analytics

 • Raf Coppens treedt vandaag op in Zottegem

  De Sp.a, nochtans een partij die bulkt van eigen superkomisch talent en rekenkundig vermogen, heeft Raf Coppens uitgenodigd om op te treden tijdens hun 1 mei-viering in Zottegem. In Theaterzaal Rhetorica zal Raf putten uit zijn rijk repertoire en zal hij het niet nalaten om hoge pieten uit de partij, een bolwassing te geven. Voor alle duidelijkheid, het optreden gaat dus vanavond door (30 april). U vindt info hier.

 • Raf Coppens vanavond te gast op het feestje van Oxfam te Brussel

  Vanavond is er een feest ter ere van 35 jaar Oxfam-wereldwinkels. Dit  zeer mooie en nobele evenement gaat door in de A.B. te Brussel. Voor € 19 kan je er vanavond bij zijn. Raf Coppens zal ook aanwezig zijn om het publiek te doen lachen met sublieme humor. Hij zal dus vanavond niet optreden met de Comedy All-Stars. Ziehier het feestprogramma voor vanavond:

  18:00 deuren open
  19:00 start programma (presentatie: Geena Lisa)
  19:10 videobrief – Ecuador (ik ben verkocht)
  19:15 Raf Coppens
  19:20 Luc De Vos  Live column
  19:25 Urbal Trad+ A Contrabanda
  20:15 Tadesse Meskela (Ethiopië) over Fairtrade in Afrika
  20:20 bekendmaking prijs Mark Vandenbraembussche
  20:25 Moses Isegawa (tekst) column / Aurélie Lierman (stem) Radio 1
  20:35 Raf Coppens
  20:40 Tom Lanoye Live column
  21:00 Zuco 103 
  22:05 Herman Brusselmans Live column
  22:10 Raf Coppens
  22:15 videobrief uit Costa Rica
  22:20 bekendmaking winnaar receptenwedstrijd
  22:25 Ramsey Nasr  Live column
  22:40 Afro Celt Sound System
  23:45 pukkelpop-spot Oxfam-Fairtrade + tv-spot Oxfam-Wereldwinkels
  23:55 after-party met Jan Van Biesen (Dj van Studio Brussel)

 • Raf Coppens & Comedy All-Stars - Antwerpen, 28 april 2006

  Wederom een fantastische show! Het wordt steeds beter en beter! Een zo goed als volgelopen Fakkelteater genoot 2 uur lang van 5 topkomieken.

  Nigel Williams vloog er onmiddellijk in als een bezetene. Het publiek lag vanaf de eerste seconde aan zijn voeten. Nigel zei dat ze aan het filmen voor VTM en vroeg aan het publiek om eens te zwaaien naar de camera. Het zou gebarentaal zijn voor 'weer een programma dat op geen kloten trekt'. Fantastisch. Ook had hij het over oude vrouwen en de politie. En over arrogante trambestuurders. Nigel Williams zag, kwam en overwon! Nigel is top!

  Patrick Van Den Kieboom mocht ook deze avond zijn verhaal over sterilisatie bij mannen opdissen en hij deed dat goed. De man heeft een uitstekende timing, een geslaagde mimiek en de toekomst zal duidelijkheid brengen of hij een blijver is in Comedy-land. Hij heeft alvast mijn waardering .

  Bert Kruismans werd door MC Buurman aangekondigd als Raf Coppens. Waarop Bert een paar imitaties deed van klassiekers van Raf: een Museeuw-mop en een korte versie van 'Veel te kleine pyjama'. Was heel grappig. Bert putte ook deze avond uit zijn succesprogramma 'België voor beginners' en deed dat met veel succes en overgave.

  Youssef El Moussaoui is een Antwerpenaar met Marokkaanse roots. Hij speelde in op de vooroordelen die er over deze mensen bestaan. Hij deed dat op een wijze waarbij je lachspieren niet onbewogen bleven. Het was een overtuigende performance van een jonge beloftevolle comedian.

  Raf Coppens was in form gisteren en bracht 20 minuten lang klassemateriaal. Hij had het o.a. over de moord op Theo Van Gogh en 'eens lekker onder de wol kruipen'. De liedjesronde die Raf deze avond bracht bestond uit o.a. een parodie op Herman Van Veen's 'Ik ben vandaag zo vrolijk'. In de Raf Coppens-versie is dat dan 'Vandaag eet ik veel Frolic'. Schitterend! Ook oppergeit James Blunt moest er aan geloven en diens 'Beautiful' kreeg dan ook een bolwassing van Raf. Gekke danspasjes werden ten toon gespreid tijdens een resumé van de hits van 2005. Daarna was er een hilarische ode aan Ann Christy en Will Tura. Een imitatie van Bert Kruismans mocht natuurlijk ook niet ontbreken en Raf kon weer rekenen op een gigantisch applaus van het publiek. Raf Coppens was subliem!

 • Raf Coppens morgen te horen op Radio 2

  Geena Lisa mag morgen weer 4 panelleden onder controle houden in 'De Raadkamer'. Je kan dit puike humoristische programma horen op Radio 2 tussen 10 en 11u. Raf Coppens en Herman 'Markske' Verbruggen zullen het moeten opnemen tegen het duo Jan Verheyen & Brik Van Dyck. Alvast veel luisterplezier!

 • Raf Coppens & Comedy All-Stars - Antwerpen, 27 april 2006

   
  Het Fakkelteater was helemaal volgelopen voor de allereerste show van dit jaar van de Comedy All-Stars. MC Buurman, de 'Master of Ceremony' van dienst, stond reeds op het podium plaatjes te draaien. Kregen we vorig jaar nog een half uur James Brown klassiekers te horen, dit jaar had hij meer recente hits in de aanbieding. Hij speelde zowaar het magische 'Housequake' van Prince. Toen wist ik het al: dit wordt een memorabele avond. Al rappend kondigde MC Buurman alle comedians aan.

  Bert Kruismans mocht de show openen met het beste uit zijn succesprogramma 'België voor beginners'. Het werd een typische Bert Kruismans opvoering: hoge stemmetjes, lage stemmetjes, lachen met de Nederlanders, het optimaal benutten van gans het podium en veel interactie met het publiek. Bert was goed op dreef en had het publiek direct mee.

  Kristel Zweers is een heel mooie vrouw met cachet en uitstraling. Een Nederlandse parel! En verdomd grappig! Ze had het vooral over het vrouw-zijn: niet begrepen worden door mannen, huilen zonder reden, ongemakken, enz. Ook had ze het over vibrators en waar die zijn uitgevonden. Kristel bracht alles met overtuiging en een zelfverzekerde houding. Dé revelatie van de avond. Briljant!

  Nigel Williams was ook weer enorm gedreven op het podium. Vooral zijn verhaaltje over Amélie Mauresmo met haar stalen tepels was weer goddelijk. Het publiek reageerde wild enthousiast op zowat alles dat Nigel te vertellen had. Nigel was in form en bewees dat hij terecht tot de absolute top behoort in Vlaanderen.

  Patrick Van Den Kieboom mocht zijn debuut maken bij de Comedy All-Stars. Vorig jaar won hij de 'King Of Comedy'-wedstrijd in het Fakkelteater. Vanavond had hij het over sterilisatie bij mannen. Een pijnlijke ingreep, kon Patrick ons verduidelijken. Het was een kort maar best wel grappig en onderhoudend stukje comedy.

  Raf Coppens werd door MC Buurman aangekondigd als 'The king of comedy'. Raf had zijn gitaar meegebracht en bracht i.p.v.verbale humor, liedjes. Hij speelde o.a. 'Veel te kleine pyjama', 'Gecarjacked zijn', 'Pandy', 'Radar love' en nog vele andere van zijn ondertussen legendarische eigenzinnige songs. Zelfs de heel oude liedjes sloegen weer aan bij het publiek. Raf sloot af met een rap-versie van 'Da mag wel voor die prijs', een nummer uit zijn 'Strafwerk'-periode.

  Onder luid applaus werden alle comedians nog es op het podium gehaald en zo werd de avond afgesloten. Het was een top-avond!