web
analytics

 • Raf Coppens & Comedy All-Stars besluiten hun tour in Bree

  In de 'Spiegeltent' van zaal Vrijthof in Bree, zullen de Comedy All-Stars hun uiterst succesvolle tournee besluiten. Na Antwerpen, Gent en Dranouter is Bree dus de plaats waar u 5 rasechte superkomieken aan het werk kunt zien. Raf Coppens, Bert Kruismans en Nigel Williams (de 3 leading men van het collectief) zullen op zaterdag 9 september o.a. An Nelissen te gast hebben. U vindt alle info op deze link.

  Afbeelding geplaatst met toestemming van Raf Coppens

 • Raf Coppens op 19 april 2007 in Bornem

  'Het Leven Zoals Het Is: Raf Coppens', de 2007-show die nu al stof doet opwaaien, zal ook in C.C. Ter Dilft in Bornem te zien zijn. In de polyvalente zaal aldaar, volgens Raf één van de beste zalen qua sfeer en stijl, zal Vlaanderens meest beruchte komiek het beste van zichzelf geven. Tickets kunnen nu reeds besteld worden via deze link. Voor slechts € 12 kun jij erbij zijn!

 • Raf Coppens Fansite breidt verder uit

   
  Raf Coppens is dé stand-up comedian in Vlaanderen en daarom heb ik extra 'features' aan deze site toegevoegd. Onder de titel 'extra inhoud' vindt u in de linkerkolom de volgende items: clips, interviews en specials. Alle items openen in een apart venster zodat u het contact met de fansite niet verliest. Er zullen regelmatig nieuwe coole en interessante toevoegingen bijkomen. Binnenkort o.a. een uitgebreid interview met Bert Kruismans, de beroemdste snor uit Meldert en omstreken.

 • Raf Coppens doet opnames voor 'De Keuze van de Raadsleden'

  Raf Coppens zal op dinsdag 13 juni weer opnames doen voor 'De Raadkamer' en voor 'De Keuze van de Raadsleden'. De panelleden voor 'De Raadkamer' zijn Raf Coppens, Bert Kruismans, Nigel Williams en ook An Nelissen. 'De Keuze van de Raadsleden' is dan weer de zomerse versie van 'De Raadkamer'. Hierin komen stand-up comedians hun ding doen: Nigel Williams, An Nelissen, het duo Gino Sancti (Frank Van Erum & Han Coucke), Piv Huvluv, Öznur Karaca, Bert Kruismans, Bert Gabriëls, Dennis Nowé en Raf Coppens zullen aantreden.

 • Raf Coppens was te zien in het overzicht van 'VIPS'

  Heden avond was er op VTM een overzicht van de meest markante onderwerpen die in het voorbije seizoen van 'VIPS' onder de loepe werden genomen. In een van hun eerste uitzendingen werd Raf Coppens op een nogal dubieuze wijze in de kijker gezet. Hij zou de (ondertussen bijna ex-)man van Véronique De Kock eens op zijn smoel willen slaan. De 'reporter' van 'VIPS', blijkbaar iemand die nog niet eens humor zou herkennen indien die zelfs in de opvallende vorm van een grote baksteen in zijn gezicht zou belanden, maakte er een relletje van. Big deal!