web
analytics

 • Raf Coppens op 12 januari 2007 in Geraardsbergen

   
  'Het Leven Zoals Het Is: Raf Coppens' is een tournee die meer dan zestig shows zal omvatten. Geraardsbergen staat geboekt voor 12 januari. Om 20u stipt zal Raf in het Arjaantheater een wervelende comedy-show ten beste geven. De tickets kosten € 10 en zijn reeds nu te koop. Vlug zijn is de boodschap: de verkoop loopt als een trein!

 • Raf Coppens op 13 april 2007 in Peer

   
  Op de site van C.C. Het Poorthuis staat de show van Raf Coppens vermeld, die zal doorgaan op vrijdag 13 april 2007. Er staat ook een mooie foto (zie hierboven) bij, ene die ik heb genomen op 6 mei 2006 in Bornem. Blijkbaar viel hij in de smaak en hebben ze de foto er (ongevraagd) bijgeplaatst. Maar soit, het allerbelangrijkste is dat de zaal uitverkocht geraakt. Voor slechts € 12 kun jij de voorstelling van 'Het Leven Zoals Het Is: Raf Coppens' bijwonen. Info kun je hier vinden.

 • Raf Coppens Fansite verwelkomt zijn 30000ste bezoeker

   
  *Update: bezoeker 30000 werd de heer Borriquito, klik hier voor zijn interessante site!*
   
  Vandaag komt de 30000ste bezoeker van de Raf Coppens Fansite langs. Onze komiek uit Wieze heeft dus duidelijk nog niets aan populariteit ingeboet. Dagelijks krijgt de fansite ruim 100 bezoekers over de vloer. Indien de 30000ste bezoeker zelf een coole website heeft, zal dit berichtje worden aangepast met een update, waarin een link naar zijn/haar website wordt vermeld.
   
  Afbeeldingen geplaatst met toestemming van Raf Coppens

 • Raf Coppens op 25 augustus in Moorsele

   
  Op vrijdag 25 augustus kun je gratis naar Raf Coppens gaan kijken in Moorsele. Ook Henk Ryckaert, Begijn Le Blue en Danny Van Britsom zullen u hard doen lachen die avond. De blitse humoravond start om 20u in een reuzetent die zal worden opgesteld achter O.C. De Brouwerij. De gratis tickets zijn verkrijgbaar in het gemeentehuis van Moorsele, de bibliotheek van Moorsele en ook in het cultuurcentrum van Wevelgem (056/43.34.95). Het wordt dolle pret, dat is duidelijk.
   
  Foto geplaatst met toestemming van Dul Konijn.

 • Raf Coppens & Piv Huvluv, Hekelgem 24 juni 2006

   
  De weg vinden naar Hekelgem, het is geen sinicure. Uiteindelijk toch 'zaal' De Patro gevonden, het parochiaal centrum. Ik waande me even Michael J. Fox, teruggeflitst in de tijd, want de zaal beantwoordde aan de normen van de jaren '70. Maar soit, een Raf Coppens-optreden dezer dagen is zo zeldzaam geworden, dat het in eender welke omstandigheid een must is. Er stond ook nog een andere komiek op de affiche: Piv Huvluv. Hij mocht de spits afbijten.

  Piv Huvluv begon heel sterk aan zijn show met enkele rake opmerkingen over de kwaliteit van het podium en het decor. Hij animeerde ook de ruim 150 aanwezigen met het draaien van plaatjes zoals 'Du' van Peter Maffay en 'Après-toi' van Vicky Leandros. Hij vertelde er telkens een verhaaltje bij en hij deed dat goed. Piv Huvluv bracht een aparte doch grappige en goed uitgebouwde show. Op de tonen van 'De allereerste keer' van Rita Deneve verliet hij onder luid applaus het podium.

  Raf Coppens bracht een bloemlezing uit zijn rijkgevulde carrière. Grappen over Kim Clijsters, de vorige paus, Tom Boonen, Johan Museeuw,...het ging er allemaal als zoete koek in. Raf had ook zijn gitaar meegebracht en speelde grappige  liedjes zoals ''Gecarjacked zijn', '2 oudjes', Beautiful', 'Pandy' en 'De Roos'. Bij wijze van bisnummer bracht hij 'De Spreekwoordenman'. Daarin vuurt hij diverse rake en sarcastische spreekwoorden op de aandachtige toeschouwers af.