web
analytics

 • Raf Coppens in Beauvoorde op 2 september: voorverkoop loopt gesmeerd

   
  Op zaterdag 2 september 2006 brengt Raf Coppens een volledige show van 2 uur in Beauvoorde vlakbij Veurne. Het optreden wordt geafficheerd als 'Bulskamp lacht !?' en de voorverkoop loopt als een trein. Let op: het aantal tickets is beperkt dus als je er nog wil bijzijn, aarzel dan niet om nu een kaart te kopen aan € 10. U vindt alle info op onderstaande link! Het wordt dolle pret op 2 september, dat staat vast!

  http://www.feestraadbulskamp.be/bulskamp_lacht.htm

  Afbeelding geplaatst met toelating van de feestraad van Bulskamp

 • Raf Coppens: faits divers

   
  Gisteren was er in het quizprogramma 'Quix', gepresenteerd door Marcel Vanthilt, een opmerkelijke vraag: 'Wie stond er vorig jaar met de show 'In't midden' in de zalen?'. De kandidate, die de vraag correct beantwoordde, had de keuze tussen Raf Coppens en Geert Hoste.
   
  ---

  In de krant Het Laatste Nieuws  kwamen gisteren enkele bv's waaronder premier Guy Verhofstadt, Jean-Pierre Van Rossem, Herr Seele, ...aan het woord over de positieve plas van Floyd Landis, de Tour-winnaar. Ook grapjas Raf Coppens deed zijn zegje. Hij vertelde dat de mensen dit wel zullen vergeten na verloop van tijd en dat ze vol spanning zullen kijken naar het wereldkampioenschap.

  ---

  Na een afwezigheid van 4 weken is er vandaag terug een column verschenen van Raf Coppens, in Het Nieuwsblad. Een erg goeie column.

  ---

  Raf Coppens was eventjes te horen op Radio 2 gisteren. In het programma 'De Keuze van de Raadsleden' mocht Katja Retsin haar favoriete stukjes comedy aankondigen.

 • Raf Coppens Fansite had een Q & A met Danny Wuyts

   
  Danny Wuyts is een bekende muzikant. Hij treedt veel op en heeft een sterke live-reputatie. Vorig jaar werkte hij samen met Raf Coppens aan liedjes voor diens 'In't midden'-project. Ik stelde hem een paar vragen...

  Jimmy: 'De Notenclub' bezorgde u grote naambekendheid. Aanziet u uw aantrede in dit programma als een belangrijke zet in uw carrière? Welke artiesten uit dat programma zijn vrienden voor het leven geworden?
   
  Danny: Jan Schepens, niet omdat hij zo’n toffe gast is, maar al veel heeft opgebracht!
   
  Jimmy: U treedt zowel solo als met uw groep 'Dannymals' op. Op de setlist van 'Dannymals' vinden we nummers terug van o.a. Simple Minds en Michael Jackson. Zijn dit idolen uit uw jeugdjaren of blijft u deze topartiesten nog steeds op de voet volgen?
   
  Danny: Ik ben nooit echt fan geweest van een bepaalde artiest, maar eerder de muziek. Ik volg dus niemand op de voet, maar geniet van al wat mooi is, ongeacht uitvoerder...
   
  Jimmy: U wordt regelmatig gevraagd om tijdens opnames van 'De Raadkamer', de aanwezige panelleden muzikaal te begeleiden. Hoe bereidt u zo'n opnames voor? Zijn er repetities op voorhand of is het eerder improvisatie ter plekke?
   
  Danny: Even van tevoren komen de panelleden met een eigen tekst op een bestaand nummer en proberen we even een juiste toonaard te zoeken. De rest is nat vingerwerk.
   
  Jimmy: Voor de succestournee 'Raf Coppens in't midden' schreef u samen met Raf enkele nieuwe nummers. Hoe verloopt zo'n samenwerking? (van eerste contact met Raf t.e.m. de afwerking)
   
  Danny: Raf ziet mij als muzikant voor “vol” aan, en vertrouwt erop dat ik zijn idee/tekst kan vertalen naar een passend muziekje. Samen nemen we wat ideetjes door, en dan ga ik aan de slag om er wat vorm aan te geven, waarna Raf zijn (meestal nog wat bijgeschaafde, al zou je het niet zeggen!) tekst komt inzingen. We draaien dan een instrumentale versie uit, en die heb je tijdens de show gehoord als begeleiding, aangevuld door de live-pianist (Kris Vermeir).
   
  Jimmy: U was aanwezig bij de opnames van de VTM-eindejaarsconferènce van Raf. De liedjes die door u meegeschreven werden, waren toen te horen. Was u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de nummers en de manier waarop ze werden verwerkt in de show?
   
  Danny: Moeilijk om objectief te zijn over iets wat het publiek de eerste keer hoort, maar dat ik vlot kan meezingen. De reactie lijkt me dan te koel, maar dat kan eigenlijk niet anders...
   
  Jimmy: U bent ongetwijfeld een kenner van goede humor en muziek. Met welke artiest zou u heel graag samenwerken?
   
  Danny: Geert Hoste!
   
  Jimmy: Wat mogen we van Danny Wuyts in de toekomst verwachten?
   
  Danny: Eigen werk, want dat blijft altijd liggen voor andere projecten/opdrachten. Toch voel ik de drang om er eens tijd voor te maken.... In geval van Nederlandstalige muziek zal het album dan ook “Eindelijk” heten...
   
  Bij deze wens ik Danny te danken voor de antwoorden.
   
  Interview afgenomen op 05/07/06

 • Raf Coppens & Comedy All-Stars binnenkort in Duffel

   
  Op dinsdag 15 augustus, een feestdag, kun je Raf Coppens en ook zijn grappige collega's Kruismans & Williams aan het werk zien op het Theater Water-festival in Duffel. Ook vorig jaar was Raf Coppens op de affiche te bewonderen. Hij gaf er toen het beste optreden uit zijn ganse carrière: 2 uur lang vuurde hij de ene one-liner na de andere af, op het gretig uit zijn hand etende publiek. De locatie waar het festival plaatsgrijpt is uniek en zeer mooi: een authentieke ruïne. De toegang bedraagt ook nu weer slechts € 5. Voor dat minieme bedrag krijg je tophumor en waan je je terug in de tijd dankzij het prachtige decor. Theater Water 2006 is inderdaad de place-to-be deze zomer. Ook de rest van de festivaldagen zijn zeker de moeite!
   
   
  Met dank aan Theaterwater voor de afbeeldingen