web
analytics

 • Raf Coppens: eindejaarsconference op VTM

   
  VTM zal voor het 4e jaar op rij een eindejaarsconference van Raf Coppens uitzenden. De data van de opname en de uitzending zijn nog niet bekend. Voor de komende verkiezingen (8 oktober) zal VTM echter geen beroep doen op de grappen van Raf.

 • Raf Coppens in Beauvoorde: de laatste 100 kaarten

   
  Op zaterdag 2 september zal Raf Coppens optreden in Beauvoorde. Ik stuurde een e-mail naar de organisator met de vraag hoeveel kaarten er nog te koop zijn. In tegenstelling tot sommige andere mensen die ik mail, had de organisator de elementaire beleefdheid om mijn prangende vraag te beantwoordden. Er zijn nog een 100-tal kaarten te koop. Daarom roep ik iedereen die zin heeft in een avond vol Museeuw-moppen, grappige liedjes en nog zoveel meer, op om de voorstelling te gaan bijwonen.
   
  Ziehier de puike promotekst van de organisator:

  Na het heel geslaagde optreden van onze vriend  Nigel Williams vorig jaar was het voor ons uitkijken naar een nog grotere uitdaging en artiest uit de humorwereld voor onze derde editie van Bulskamp Lacht !? Mede dankzij de vroegere, goede contacten met Raf was hij vrij vlug bereid zich nog eens op een voor hem klein podium te begeven en naar ons kleine dorp af te zakken.

  Dus na Dufraing & De Wit en Nigel Williams kunnen wij u weer een topper van formaat aanbieden uit de Stand-Up Comedy. Raf Coppens voorstellen hoeft waarschijnlijk niet meer want intussen is hij een echte BV geworden.  Hij stond in alle grote schouwburgen, ontmoetingscentra , ... presenteerde menig Nekka-nacht en Humo's Pop Poll, was te gast in verschillende radio & TV-programma's, schrijft zijn eigen columns en heeft intussen zijn Eindejaarsconference op VTM. Kortom een manusje-van-alles die niet alleen als humorist maar ook als zanger iedereen weet te verbazen !

  Hou u vast .... want hij komt .... en schiet met scherp !!!

  Mis deze UNIEKE afspraak niet, en kom deze rasartiest zien in eigen streek !!! 

  Vanwege de geplande werkzaamheden in en rond de Loods vindt onze humor-avond plaats in het O.C. ( ontmoetingscentrum ) te Beauvoorde

  3de  Bulskamp Lacht !?
  zaterdag 2 september 2006

  Aanvang 20u
  VVK € 10   -   ADD € 12
   

  Voorverkoop bij alle leden van de Feestraad. U kunt uw kaarten ook bestellen via overschrijving op rekening 103-0158203-64 ( Feestraad Bulskamp ) met vermelding van uw naam, adres en aantal kaarten.
  De kaarten worden u dan zo spoedig mogelijk thuisbezorgd !!!

  Meer info i.v.m. deze humor-avond 
  Jo Huyghe ( 058/31.12.85 of
  info@feestraadbulskamp.be )
   
 • Raf Coppens Fansite: 40.000 bezoekers !

   
  "Raf Coppens...de fansite!" verwelkomde deze ochtend zijn 40.000ste bezoeker. Het werd de heer Borriquito, een noeste surfer uit Lokeren. Hij heeft ook een zeer leuke blog, dus ga eens langs bij de knotsgekke Borriquito, door op onderstaande afbeelding te clicken. 
   

 • Raf Coppens & Cultuurmarkt Antwerpen 27/08/06: het verslag

  Het was tof in Antwerpen: veel volk, veel gratis animatie en brochures, veel info-standjes. Maar ik keek vooral uit naar de optredens in het Fakkelteater. In de zaal kon ik nog een babbeltje slaan met Peter Perceval, de drijvende kracht van het Fakkelteater.

  Ik heb vier korte shows van telkens ongeveer 25 minuten bijgewoond. Voor aanvang werd er telkens op een scherm beelden van het Canvas-programma 'Comedy Casino' getoond en ook een compilatieclip van alle toekomstige 3pees voorstellingen.

  Bert Kruismans kondigde zijn nieuwste productie aan, die 'Wereldberoemd in Vlaanderen' zal heten. Hij trekt hiermee vanaf februari langsheen menig cultureel centra. Bert had het in zijn mini-show over de rare uitdagingen die Sergio in Fata Morgana op niets vermoedende passanten afvuurt, de programma's 'Big Brother' en 'Temptation Island' en uiteraard ook over 'De slimste mens ter wereld'. Op de eerste rij zaten toevallig 2 Nederlanders en dat was voor Bert de uitgelezen kans om ook over onze Noorderburen een boompje op te zetten. Kruismans was op dreef gisteren.

  Patrick Van Den Kieboom en Evi Heyndrickx zullen onder de droomtitel 'Dubbeldebuut' in december en januari het podium in het Fakkelteater onveilig maken. Evi bracht al een kort stukje uit 'Meisje' en daarin rekent ze af met ex-vriendjes en gewichtsproblemen. Patrick ontbond al zijn duivels en scoorde over de ganse lijn met een fragment uit 'ADHD'. Met de juiste podium-présence, de perfecte timing en oog voor subtiliteit stond hij voor een publiek dat aan zijn voeten lag.

  Raf Coppens bracht een fragment uit zijn nieuwste productie 'Het Leven Zoals Het Is'. Hij had het over de 28 ontsnapte gevangenen in Dendermonde, het bijwonen van de slechte voetbalwedstrijd België-Kazachstan door Mariusz O. en uiteraard ook over het succes van Lordi op het Eurovisiesongfestival. En hij uitte de ambitie om ooit es te kunnen optreden in een uitverkocht Sportpaleis. Raf Coppens had ook zijn gitaar meegebracht en zong enkele klassiekers uit zijn repertoire: 'Dominee', 'Gecarjacked zijn', 'De roos' en nog vele anderen. Een succes, zoveel is duidelijk.

  An Nelissen, Mitta Van der Maat en Janine Bischops staan vanaf december tot juni samen op de planken met 'Het goede lijf'. An Nelissen vertelde eerst wat meer over de inhoud en kondigde met veel overgave haar 2 vriendinnen aan. Die vertelden elk een grappig verhaal over de rol van de vrouw in de huidige maatschappij en de opofferingen die zij moeten doen om hun mannen te behagen.  Het was een verfrissende en aangename ervaring om deze 3 topdames aan het werk te zien en te horen.

  Na het bijwonen van de shows trok ik terug de binnenstad in, om nog wat te genieten van de toffe sfeer die op de Cultuurmarkt te beleven viel. Er was ook een comedy-marathon in café Buster. Daar heb ik stand-up comedian Bert Gabriëls ontmoet. U mag volgende maand een interview met hem verwachten op deze site.