web
analytics

 • Raf Coppens te gast bij Textradio: fotospecial

  1_1
   
  5
   
  8
   
  14
   
  15
   
  16
   
  18
   
  19
   
  Met dank aan BigBoss van Textradio voor de foto's.

 • Raf Coppens steelt de show in nieuwe videoclip

  080147_filtered
   
  Meer dan een jaar geleden nam Raf een nummer op met een rapgroepje uit Aalst. 'Wat es succes' wordt nu ondersteund door een clip. In het filmpje zien we Raf in het gezelschap van enkele mooie meisjes in een café en een warenhuis. Ook zien we Raf gekke bekken trekken tijdens een interview, hij is ook te zien in een blitse auto en als golfspeler. Hoogtepunt is zijn uitspraak 'Madame Kaka'. Ik ben geen voorstander van Nederlandstalige rap maar dit is toch wel een leuke clip dankzij Raf's aanwezigheid. Bekijk de clip hier op deze link.

 • Raf Coppens shows in Aalst volledig uitverkocht!

  De nieuwste tournee van Raf Coppens gaat van start in Aalst op 5 en 6 januari 2007. Nu al zijn beide shows in CC De Werf, volledig uitverkocht. M.a.w. meer dan 1000 mensen zullen getuige zijn van de coole première-voorstellingen van 'Het Leven Zoals Het Is: Raf Coppens'. Voor de andere voorstellingen in Vlaanderen zijn, op een paar uitzonderingen na, nog wel kaarten te koop. Vlug zijn is de boodschap!

 • Raf Coppens gaat chatten

  Vanavond is Raf Coppens in Haacht-Tildonk, in de studio's van Textradio. Vanaf 19u neemt hij er samen met Walter Baele en ook Katastroof een uitzending op, die vanaf 2 december een ganse week zal te horen zijn op die zender. Ook zal Raf vanavond chatten via IRC en via Jim & Kanaal 2 text-chat (teletekst pagina 466) en dit vanaf 20u. Op de website staat alle info.

  http://www.textchat.be/members.php