web
analytics

 • Raf Coppens vandaag in Oudenaarde

  031720
   
  Ook in Oudenaarde zijn ze liefhebbers van goede comedy. Uiteraard zal Raf Coppens dan erg goed scoren vanavond want de man brengt sinds jaar en dag humor van de bovenste plank. Kaarten aan de kassa.

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS

  ZATERDAG 31 MAART - 20.30u

  CC DE WOEKER

  DE WOEKER 3

  9700 OUDENAARDE

  TICKETS: € 10

 • Raf Coppens vandaag in Ooigem

  025131_filtered
   
  Ook Ooigem krijgt een bolwassing van onze komiek. Hij treedt er vanavond op om 20u in OC Leieland. Het wordt een bonte avond met een stortvloed aan grappen, liedjes en imitaties. Kaarten aan de kassa.

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS

  VRIJDAG 30 MAART - 20u

  O.C. LEIELAND

  GUIDO GEZELLELAAN 57B

  8710 OOIGEM/WIELSBEKE

  TICKETS: € 12

 • Raf Coppens Fansite raadt aan

  040432
   

  Patrick Van Den Kieboom is een talentvolle stand-up comedian. Na een reeks geslaagde shows in het Fakkelteater, brengt hij nu ook zijn 'ADHD'-spektakel in zaal Cartouche te Edegem.

  In aaDeeHaaDee vraagt Patrick Van Den Kieboom zich af wie er eigenlijk nog normaal is op deze planeet. Zelf zit hij met ADHD, een erfelijke kwaal, die toch ook grappig kan zijn. Hij won tijdens de 10 days of comedy in 2005 de wedstrijd voor debutanten “King of Comedy”. Ondertussen leerde hij het vak en verfijnde hij zijn materiaal o.a. in gastoptredens bij de “comedy all stars” in 2006. Patrick is een revelatie op de scene, een bundel rauwe energie, een soort botsbal die alle richtingen tegelijk kan uitgaan en toch telkens op uw lachspieren landt.

  Bestel tickets via http://www.a-d-h-d.be

 • Raf Coppens in Ieper: uitverkocht

  222140
   
  Op 28 april is Raf Coppens te gast in het West-Vlaamse Ieper. Hij treedt er op in de stadsschouwburg. Deze voorstelling, die deel uitmaakt van zijn 'Het Leven Zoals Het Is: Raf Coppens'-tour, is volledig uitverkocht.

 • Raf Coppens vandaag in Antwerpen

  203358_filtered
   
  In het Fakkelteater in Antwerpen kun je vandaag terecht voor een optreden van Raf Coppens. Hij zal weer het achterste van zijn tong laten zijn en de aanwezigen verbazen met scherpe grappen, leuke imitaties en speelse liedjes. Kaarten aan de kassa.

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS

  ZONDAG 25 MAART - 20.30u

  HET FAKKELTEATER

  HOOGSTRAAT 12

  2000 ANTWERPEN

  TICKETS: € 15

  http://www.fakkelteater.be