web
analytics

 • Raf Coppens vandaag in Merelbeke

  031717
   
  Vandaag rolt Merelbeke de rode loper uit voor Raf Coppens. In een uitverkocht G.C. 't Groenendal brengt hij een van zijn laatste shows van zijn 'Het Leven Zoals Het Is: Raf Coppens'-tour. Het wordt dolle pret!
   
  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS
   
  ZATERDAG 28 APRIL - 20.15u
   
  G.C. 't GROENENDAAL
   
  BRANDEGEMS HAM 5
   
  9820 MERELBEKE
   
  UITVERKOCHT

 • Raf Coppens vandaag in Ieper

  200707_filtered
   
  Ieper maakt zich op voor de komst van Raf Coppens. In de stadsschouwburg brengt onze komiek een show om U tegen te zeggen. Er prijkt dan ook een bordje 'uitverkocht' vanavond aan de zaal!

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS

  VRIJDAG 27 APRIL - 20.15u

  STADSSCHOUWBURG

  VANDENPEEREBOOMPLEIN

  8900 IEPER

  UITVERKOCHT

 • Raf Coppens vandaag in Mechelen

  112348_filtered
   
  De voorjaarstournee van Raf Coppens is ver ten einde. Nog 5 shows te gaan. Maar vandaag is er dus een uitverkochte show in de stadsschouwburg van Mechelen. Vele honderden mensen zullen kunnen genieten van de dartele liedjes, de sublieme imitaties en de lekkere moppen.
   
  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS
   
  DONDERDAG 26 APRIL - 20.15u
   
  STADSSCHOUWBURG
   
  KEIZERSTRAAT 3
   
  2800 MECHELEN
   
  UITVERKOCHT

 • Raf Coppens Fansite Spotlight: Danny Van Britsom

  044731
   
  Een nieuwe rubriek op de fansite: bevriende artiesten die ik even in de spotlights wil zetten. Eerste in de rij wordt Danny Van Britsom. Onlangs werd ik door hem uitgenodigd om de voorstelling 'Pijnstiller' bij te wonen in Wetteren. Een te gekke show die uitblonk in variatie, eruditie en ook spitsvondigheid. Kortom: een komiek die zeker extra aandacht verdiend.

  DANNY VAN BRITSOM, DE OFFICIËLE BIOGRAFIE

  “Een rasechte stand-up comedian met een aantal briljante invallen”, zo prijst de jury de act van ex-Örgasmaddix-drummer Danny Van Britsom tijdens de preselectie van Humorologie 1998.


  Het is Danny’s allereerste optreden als komiek en het levert hem meteen een plaats in de halve finale van dat jaar op. Om zich het vak eigen te maken, toert Danny de volgende drie jaar door Vlaanderen met het collectief “Bonjour Micro”, in het kielzog van Raf Coppens, Nigel Williams en Bert Kruismans.
  In 2001 schopt hij het tot in de finale van Humo’s Comedy Cup.


  In januari 2005 wint Danny met de stand-up monoloog “Tout-Court” de hoofdprijs van het Humorologieconcours, volgens de jury “voor de grote grapdichtheid in de voorstelling en het unieke en vernieuwende karakter van de act van deze hilarische komiek”.


  Zijn eerste soloshow, “Pijnstiller” waarin Van Britsom mét drums optreedt, oogstte erg veel waardering in theaters en in de pers.
  Voor de vrienden van ‘Neveneffecten’ deed hij in 2005 een cameo in de gelijknamige tv-show. Najaar 2006 was Danny Van Britsom in het Kanaal2-programma ‘En dan nu… reclame’ te zien en was hij twee keer gastacteur in "Willy's en Marjetten (één)". In 2007 duikt hij in de één-show ‘De Bovenste Plank’ op.

   

  U kan trouwens Danny boeken voor optredens via meer@dannyvanbritsom.be.

  Website: http://www.dannyvanbritsom.be

  MySpace: http://www.myspace.com/dannyvanbritsom

 • Raf Coppens & Comedy All-Stars in Antwerpen: uitverkocht

  043032
   
  211649
   
  215405
   
  Op 3 en 4 juni staan Raf Coppens, Bert Kruismans en Nigel Williams op de planken in het Fakkelteater te Antwerpen. Die shows zijn sinds kort uitverkocht. Voor diegenen die alsnog een show van dit ensemble willen bijwonen: kijk in de rechterkolom van deze site voor de data en locaties van de andere optredens.