web
analytics

 • Raf Coppens vandaag en morgen in Kortrijk

  marathonaffiche%20klein
   
  Vandaag en morgen om 20.15u is er in de stadsschouwburg van Kortrijk een benefiet. Diverse stand-up comedians en artiesten waaronder Raf Coppens, Gunter Lamoot, Kommil Foo, De Nieuwe Snaar en Xander De Rijcke zullen optreden voor een goed doel: de arme weeskindjes in Roemenie. De show is uitverkocht.

 • Raf Coppens & Comedy All-Stars - Antwerpen 29 mei 2007

  r90_125329
   
  Gisteren was ik uitgenodigd om een voorstelling van de Comedy All-Stars bij te wonen in zaal Arenberg. Deze erg mooie zaal staat garant voor knusse zetels en goed geluid. Het optreden maakte deel uit van de cultuurdag die de Provincie Antwerpen (Provant) voor haar werknemers in mekaar had gestoken. Vier komieken mochten het publiek animeren:

  Uwamungu Cornelis had het onder andere over het bestellen van ijsjes, de problemen die hij ondervindt als hij de weg moet vragen en uiteraard ook over zijn 'zwart' zijn. Hij verleidde de hele zaal met zijn leuke Michael Jackson-imitatie en zijn humor sloeg ook onmiddellijk aan.

  Youssef El Mousaoui is een goeie stand-up comedian met Marokkaanse roots. Hij wordt dikwijls op straat aangesproken omdat mensen denken dat hij Brahim is en dat vertelde hij op ludieke wijze. Ook bracht hij enkele nieuwe korte sketches die de aanwezigen wisten te waarderen. Youssef is een begenadigd komisch talent.

  061035

  Bert Kruismans was heel erg sterk. Hij had het onder andere over nieuwe verkeersborden, Tempation Island, Undercover Lover en de moppen van Raf Coppens. Kruismans bracht ook een liedje: 'Het is een nacht (dat je enkel in horrorfilms ziet)'. Een erg geslaagde performance.

  125331
   
  Raf Coppens mocht de show afsluiten. Hij bracht een sterke best-of waarbij hij het vooral had over de nakende verkiezingen en de congressen die hij moet opvrolijken Hij deed ook een uitgebreide liedjesronde: klassiekers van Nonkel Bob, een eigen versie van 'Domino' van Clouseau en 'Arme Joe' van Will Tura (inclusief unieke mimiek). Raf was weer heerlijk grof en toonde 20 minuten lang zijn unieke podiumcapaciteiten.
 • Raf Coppens & Comedy All-Stars vandaag in Antwerpen

  231351
   
  Vandaag doen de Comedy All-Stars een optreden voor de ambtenaren van de Provincie Antwerpen. Zij en nog enkele genodigden, zullen 2 uur lang kunnen genieten van de podiumkunsten van Raf Coppens, Bert Kruismans, Uwamungu Cornelis en Youssef El Mousaoui.

 • Raf Coppens & Comedy All-Stars vandaag in Heusden-Zolder

  004222_filtered
   
  Vandaag zijn er 2 shows van de Comedy All-Stars in CC De Muze  in Heusden-Zolder. Eentje om 16.30u en dan nog een avondvoorstelling om 20.15u. Het worden 2 topshows! Er zijn nog enkele kaarten aan de kassa voor beide voorstellingen.

  COMEDY ALL STARS

  ZONDAG 27 MEI - 16.30 & 20.15u

  CC DE MUZE

  DEKENSTRAAT 40

  3550 HEUSDEN-ZOLDER

  16.30u: RAF COPPENS, BERT KRUISMANS, THOMAS SMITH, UWAMUNGU CORNELIS

  20.15u: RAF COPPENS, BERT KRUISMANS, NIGEL WILLIAMS, UWAMUNGU CORNELIS

  TICKETS: € 14

 • Raf Coppens & Comedy All-Stars - Hamme, 25 mei 2007

  140459
   
  Gisteren ben ik naar het optreden geweest van de Comedy All-Stars in Hamme. In CC Jan Tervaert is het altijd zweten (letterlijk) maar gelukkig kon ik ook lachen met de podiumkunsten van 4 stand-up comedians die momenteel overal in Vlaanderen zalen uitverkopen. Voor de show van start ging, werd de zaal nog verder opgewarmd door dj/mc Buurman. Hij draaide plaatjes van onder andere De La Soul en The Beastie Boys. Om 20.25u leidde hij de show in met een gesmaakte rap (dezelfde als vorig jaar) en kon de eerste komiek de uitverkochte zaal animeren:

  Bert Kruismans was zoals gewoonlijk erg ad-rem. Hij begon met een Raf Coppens imitatie, met name een Johan Museeuw-mop. Hij speelde ook in op het aanwezige publiek en algauw had hij een slachtoffer gevonden wiens kledij hij kon bespotten. Verder had hij het over zijn nieuwe GPS, fruitcondooms en ook over het feit dat Hamme zo goed als onbereikbaar is dezer dagen. Kruismans was goed op dreef en rondde na 25 minuten zijn passage af.

  Uwamungu Cornelis is een komiek van de nieuwe lichting. Toch heeft deze jongeman zeker al voldoende podiumervaring om een zaal in vervoering te brengen. Hij had het over zijn ervaringen in de discotheek, het verleiden van meisjes, de genante vragen van de bakker en gaf hij ook een opmerkelijke Michael Jackson-imitatie ten beste.

  Nigel Williams scoorde van de eerste tot de laatste minuut dat hij op het podium stond. Gedurende 25 minuten gaf hij Hamme de ene kopstoot na de andere. Hij was lekker grof zoals gewoonlijk. Het verhaal over de Chihuahua's ging er weer in als zoete koek. Ook zijn erotische ervaringen met Amélie Mauresmo waren weer om te brullen. Nigel Williams is, na Raf Coppens uiteraard, de beste stand-up comedian in Vlaanderen.

  Raf Coppens werd door MC Buurman aangekondigd als Bert Kruismans en zodoende begon Raf met een imitatie van snorremans. Hij deed ook enkele andere mensen na: de immer flamboyante Johan Boskamp, de serene Jan Ceulemans, een knorrende Jean-Luc Dehaene en een hyperkynetische Filip De Winter. Verder ook hilarische vertellingen over de geboorte van zijn nieuw kind, de gepensioneerden en de spreidstand van Kim Clijsters. Ook liedjes waren aan de orde: een hoop Nonkel Bob liedjes, een nummer van James Blunt en als afsluiter de 'Dominee'. Raf Coppens bracht bijna een half uur lang een geslaagde best-of.