web
analytics

 • Raf Coppens doet ook in oktober opnames voor Radio 2

  r270_223512
   
  Raf Coppens heeft duidelijk de smaak van de radio-opnames te pakken. Op 23 oktober wordt er weer gelachen in het Radio 2-gebouw in Gent. Raf Coppens, Piv Huvluv, Herman Verbruggen, Sven Eeckman, Wim Dufraing en Sabine Devos zetelen dan in het panel van 'De Raadkamer'.

 • Raf Coppens doet in september opnames voor Radio 2

  212156_filtered
   
  Op donderdag 27 september zal Raf Coppens weer opnames doen voor het ultieme Radio 2-programma 'De Raadkamer'. Ook Youssef El Moussaoui, Sven Eeckman, Michael Pas en Bert Kruismans, zullen van de partij zijn. De uitzendingen van de opgenomen afleveringen zijn voor eind september en begin oktober.

 • Raf Coppens vandaag in Bredene

  224805
   
  Bredene maakt zich op voor de komst van Raf Coppens. Hij brengt zijn ultieme zomershow 'Hardcore' in het Staf Versluys-centrum. Verwacht u maar aan spitsvondige grappen,  speelse liedjes en vlijmscherpe one-liners. Er zijn nog kaarten aan de kassa aan € 12.

  RAF COPPENS HARDCORE

  DONDERDAG 26 JULI - 20u

  STAF VERSLUYS CENTRUM

  KAPELSTRAAT 76

  8450 BREDENE

  TICKETS: € 12

  Info: http://www.stafversluyscentrum.be/inhoud.asp?id=2&event=250

 • Raf Coppens op 22 september in Oud-Turnhout

  ART_28857
   
  Yep, op zaterdag 22 september gaat het najaarsluik van de succesvolle tour van Raf Coppens van start in Oud-Turnhout. Na meer dan 60 voorstellingen in het voorjaar, voegt onze komiek er nog 10 toe. Oud-Turnhout mag de spits afbijten en zal Raf Coppens met open armen verwelkomen.

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS

  ZATERDAG 22 SEPTEMBER - 20u

  O.C. DE DJOELEN

  STEENWEG OP MOL 3

  2360 OUD-TURNHOUT

  Info: http://www.goezot.be/kalender/coppens.htm

 • Raf Coppens op 17 augustus in Lennik

  comedy-avond
   
  Volgende maand zijn er weer de Lennikse Feesten. Op 17 augustus worden die opgestart met een heuse comedy-avond. Joost Van Hyfte, Iwein Segers en Raf Coppens zullen de 300 aanwezigen vermaken op hun geheel eigen wijze. Groot was mijn verbazing toen ik de flyer zag. Die tekst daarop kwam mij heel bekend voor. Inderdaad, ze hebben mijn Raf Coppens-biografie gebruikt. Dat gebeurt steeds vaker trouwens. Misschien moet ik wel schrijver worden :-)

  COMEDY AVOND MET RAF COPPENS

  LENNIKSE FEESTEN

  VRIJDAG 17 AUGUSTUS - 20.30u

  SPORTHAL 'JO BAETENS'

  ALFRED ALGOETSTRAAT 77

  1750 LENNIK

  TICKETS: € 5