web
analytics

 • Raf Coppens vandaag in Poperinge

  flyerml5

  Vanavond staat Raf Coppens als headliner geprogrammeerd tijdens de comedy-avond ter ere van '40 jaar Chiro Abele'. Hij wordt bijgestaan door aanstormend talent en trouwe bezoeker van deze website, Xander De Rijcke. De MC van dienst is Iwein Segers, bekend van Comedy Casino. Daarna is er een grote fuif.

  RAF COPPENS
  VRIJDAG 31 AUGUSTUS - 20.15u
  OC d'HOGE SCHOLE (tent)
  ABEELSEWEG 240
  8970 POPERINGE
  TICKETS: € 12

 • Raf Coppens - Puurs 30 augustus 2007

  4px62aaes1

  Het gehucht Kalfort, vlakbij Puurs, is een aangename streek. Omstreeks 20u kwam ik toe in zaal 't Hof Van Vlaanderen. Raf was reeds aanwezig en was volop aan het soundchecken. Tussendoor was er even tijd voor een babbeltje over het muzikaal genie Prince en ook over Raf's internet-hit 'Kvraagetaan'. Om 21u was het kleine zaaltje, goed voor 150 man ongeveer, helemaal volgestroomd en een kwartiertje later mocht het voorprogramma van start gaan.


  1001795za5

  Stijn Van Vinckenroye won onlangs een paar comedy-wedstrijden en warmde de aanwezigen op met zijn eigenzinnige korte liedjes en koekendoos vol attributen. Een talent in wording.


  12837909028ed643fa15da4

  Om 21.30u besteeg Raf Coppens het kleine podium en begon onmiddellijk de aanwezigen te observeren. Uiteraard had hij enkele mensen in het vizier op de eerste rij en die werden vakkundig in de zeik gezet. Verder had hij het ook over de geboorte van zijn jongste kind en de perikelen in het ziekenhuis. Hij speelde ook liedjes van Nonkel Bob, gaf enkele fantastische imitaties van Jean-Luc Dehaene en Louis Tobback ten beste. Deel 1 werd na 50 minuten afgesloten met zijn versie van 'Kvraagetaan', dat kon rekenen op enorm veel bijval.


  12838124005d475b7d2eoo5

  In deel 2 had Raf het onder ander over die vervelende straatbarbecues alwaar hij altijd mopjes moet tappen. Ook deed hij een imitatie van zowel Thomas Smith, Bert Kruismans en Alex Agnew. Ook Toon Hermans en Helmut Lotti moesten het ontgelden. Volgens Raf verkoopt Helmut Lotti zoveel cd's, omdat zijn doelpubliek nog niet kan downloaden en dus die cd's wel moeten kopen. Deel 2 van dit geslaagde optreden eindigde met een fantastische versie van 'Dominee (Pandy)'. Ondertussen was het bijna middernacht en gingen de aanwezigen tevreden naar huis. Topavondje daar in Puurs!

 • Raf Coppens vandaag in Puurs

  091904

  Puurs maakt zich op voor de komst van Raf Coppens. Om 20.30u zal zaal 't Hof van Vlaanderen helemaal door het lint gaan en dit gedurende 90 minuten. Snelle grappen, markante imitaties, spitse humor, gewaagde liedjes worden over de weerloze toeschouwers uitgestrooid. Allen daarheen!

  RAF COPPENS
  DONDERDAG 30 AUGUSTUS - 20.30u
  't HOF VAN VLAANDEREN
  KALFORTDORP 70
  2870 PUURS
  TICKETS: € 10

 • Raf Coppens & Ludo Vandeau op 21 maart in Middelkerke

  rafenludosmallefoto2jt0

  'Il est cinq heures, Paris...': dat is de titel van de nieuwe tournee die Raf Coppens (samen met gekend Bodixel-boegbeeld Ludo Vandeau) zal ondernemen in 2008. Het wordt een te gekke mengeling van liedjes en teksten. Deze tournee zal ook Middelkerke aandoen en dit op 21 maart. Als je je kaartje koopt voor 6 oktober, dan betaal je slechts € 8. Vlug zijn is de boodschap!

  RAF COPPENS & LUDO VANDEAU
  IL EST CINQ HEURES, PARIS....
  VRIJDAG 21 MAART 2008 - 20.30u
  CC DE BRANDING
  POPULIERENLAAN 35
  8430 MIDDELKERKE
  TICKETS: € 12 - € 8

 • Raf Coppens in Herentals: de laatste 50 tickets

  ART_28857

  Op 27 oktober is er een optreden van Raf Coppens in Herentals. Dat vindt plaats in het nieuwe cultuurcentrum 't Schaliken. Dit evenement maakt deel uit van zijn 'Het Leven Zoals Het Is: Raf Coppens'-najaarstournee. De tickets vliegen de deur uit: er zijn er nog maar 50 te koop. Surf dus vlug naar volgende website om je tickets te bestellen: http://www.schaliken.be/