web
analytics

 • Raf Coppens Fansite aanrader: Nigel Williams - Democlash

  1462470715_3bb66b9119

  Gisteren ben ik naar voorstelling geweest van 'Democlash' van Nigel Williams. Dat ging door in CC Hoogendonck in Waasmunster. In feite betrof het een try-out want de officiële première vindt plaats komende woensdag. Het zaaltje was uitverkocht, zo'n 200 mensen konden dus genieten van het aangebodene. Ik vond het persoonlijk geen gezellige zaal, veel te warm en veel te klein maar gelukkig was de voorstelling zeer goed. Nigel vertelde bijna 2 uur lang over onze bekrompen maatschappij, de opgelegde regeltjes overal (Niet roken! Geen foto's! Gsm uitzetten!), nieuwe maatregelen van de gemeente, de shop-mentaliteit en over de veel te brave Vlamingen. Volgens Nigel zijn regels allemaal 'zever'. Ik heb mij goed geamuseerd want deze stand-up comedian heeft alles in huis om steeds te boeien!

 • Raf Coppens vandaag in Nederland

  162216

  Zundert, een heel mooi plaatsje in Nederland, bereidt zich voor op de komst van Raf Coppens. Hij brengt er vanavond een voorstelling van 'Het Leven Zoals Het Is'. Woon je in de buurt? Ga dan een kijkje nemen, er zijn nog kaarten aan de kassa.

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS
  ZATERDAG 29 SEPTEMBER - 20.30u
  CC VAN GOGH
  MOLENSTRAAT 5
  4881 CP ZUNDERT
  NEDERLAND
  TICKETS: € 15

 • Raf Coppens vandaag in Alsemberg

  140402

  Alsemberg, die pitoreske plaats vlakbij Beersel, maakt zich op voor de komst van Vlaanderens snedigste komiek: Raf Coppens. Hij brengt er zijn avondvullende voorstelling 'Het Leven Zoals Het Is' in CC De Meent. Allen daarheen!

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS
  VRIJDAG 28 SEPTEMBER - 20.15u
  CC DE MEENT
  GEMEENTEVELDSTRAAT 34
  1652 ALSEMBERG (BEERSEL)
  TICKETS: € 14

 • Raf Coppens doet vandaag opnames voor Radio 2

  204438_filtered

  Vandaag worden er weer afleveringen opgenomen van het grappige Radio 2-programma 'De Raadkamer'. Raf Coppens en nog een 5-tal andere BV's zullen er weer hun beste beentje voorzetten en funny zijn. Het bekende programma wordt geleid door Geena Lisa. De uitzendingen zijn voor heel binnenkort.

 • Raf Coppens op Nederlandse website

  232941_filtered

  Op de Nederlands nieuws-site 'BN De Stem' is er vandaag een artikel gewijd aan het nieuwe theaterseizoen van CC Van Gogh. En omdat Raf Coppens de eerste act is die er aantreedt, wordt zijn naam uitdrukkelijk vermeld. Het cultureel centrum is gelegen in Zundert, niet zo ver van Breda. Raf Coppens treedt er op met zijn show 'Het Leven Zoals Het Is'. Dus Nederlanders: ben je toevallig in de buurt, je kan deze show meemaken voor € 15.