web
analytics

 • Raf Coppens try-outs: tickets verkopen als zoete broodjes

  FB14RafCoppens

  De kaarten voor de 12 try-outs die Raf Coppens in december geeft, zijn gegeerd. Zo zijn de try-outs in Lede en Ronse al volledig uitverkocht. Voor de show in Dendermonde zijn nog welgeteld 15 tickets te koop. Ook de andere voorstellingen zullen binnenkort uitverkocht zijn. Dus wil je Raf Coppens zien in een klein zaaltje: vlug zijn is de boodschap!

 • Raf Coppens vandaag in Geraardsbergen

  7

  In jeugdhuis De Ressort verwacht men vanavond Raf Coppens. Hij zal er een try-out brengen van zijn fonkelnieuwe eindejaarsconférence. Voor slechts € 5 kun je erbij zijn en dit vanaf 21u. 

  RAF COPPENS TRY-OUT
  VRIJDAG 30 NOVEMBER - 21u
  JH DE RESSORT
  ZAKKAAI 29
  9500 GERAARDSBERGEN
  TICKETS: € 5

 • Raf Coppens vandaag in Brussel

  1890212096_f10481005d

  Om de 2 jaar reikt Humo de Comedy Cup uit. Dat evenement gaat vanavond door in de A.B. in Brussel. Raf Coppens doet weer de presentatie en zal ook zijn komisch talent tonen. De winnaar van deze wedstrijd krijgt €2500 en veel publiciteit. Je kan het meemaken want er zijn nog kaarten te koop aan de kassa aan € 15. Dit zijn de deelnemers:
  Uwamungu Cornelis (update 30/11: 2e plaats)
  Koen Dewulf
  Roel Steeno (update 30/11: 3e plaats)
  Joost Van Hyfte
  Bart Cannaerts (Update 30/11: hij werd de winnaar)
  Han Solo

  HUMO'S COMEDY CUP 2007
  PRESENTATIE: RAF COPPENS
  DONDERDAG 29 NOVEMBER - 20u
  ANCIENNE BELGIQUE
  ANSPACHLAAN 110
  1000 BRUSSEL
  TICKETS: €15

 • Raf Coppens special guest op Urbanus-tribute


  BREAKING NEWS: Raf Coppens wordt toegevoegd aan de line-up van artiesten die deelnemen aan de tribute voor Urbanus Die vindt plaats in het Sportpaleis op vrijdag 14 december. Raf speelt eerst nog een try-out in Zele, springt dan in zijn wagen en zal rond 22u op het podium staan in Antwerpen. Let op: dit evenement is bijna uitverkocht! Vlug zijn is de boodschap.

  URBANUS VOBISCUM
  VRIJDAG 14 DECEMBER - 20.30u
  SPORTPALEIS
  SCHIJNPOORTWEG 119
  2170 ANTWERPEN (MERKSEM)
  TICKETS: €45/ € 35/ € 30/ € 25

 • Raf Coppens - Gent 27 november 2007


  Gisteren ben ik naar de Lunatics Comedy Night in café Le Bal Infernal geweest in Gent. In het snikhete etablissement beloofde het een bonte avond te worden met 3 acts.
  The Lunatics brachten een soort improvisatie dat volledig is geinspireerd door wat De Lama's brengen op de Nederlandse tv. De talrijke studenten die aanwezig waren in café vonden het allemaal erg grappig. Het geboden spektakel duurde 45 minuten.
  Han Solo was een ware verademing na het verbale geweld van The Lunatics. Hij bracht zijn set die hij gaat spelen morgen op Humo's Comedy Cup. Veel grappen over sex, vrouwen en trektochten. Het duurde een kwartier en het werd gebracht op een snelle snedige manier.
  Raf Coppens trad daarna 40 minuten op. Hij bracht een bloemlezing uit zijn recenste theatervoorstelling: vader worden, bezoekjes thuis, de Samson & Gert show, imitaties van Alex Agnew & Wouter Deprez enz. De grappen over Louis Tobback en BHV werden niet gesnapt door de studenten, waarschijnlijk omdat ze het niet kennen. Maar Raf schakelde snel over op liedjes, die zeer zeker werden gesmaakt: Kvraagetaan, Osama-Bin-Lada, Hij eet vandaag veel Frolic en nog veel meer. Als ultieme afsluiter bracht hij een geslaagde versie van Veel te kleine pyjama, dat massaal werd meegebruld.