web
analytics

 • Raf Coppens en Ludo Vandeau vandaag in Dranouter

  raf en ludo - opstaande foto

  DRANOUTERLAB: RAF COPPENS EN LUDO VANDEAU
  Il est cinq heures. Paris...
  Raf Coppens is vooral bekend als grappenmaker, sprokkelaar van anekdotes en verhalen achter en in de ordinaire mens en zijn heel gewone leven.
  Ludo Vandeau is de veelgeprezen zanger van Bodixel en Olla Vogala, de ex-stem van Ambrozijn en gastzanger bij Laïs en Gabriel Yacoub.
  Bij enkele concerten ontmoeten Raf Coppens en Ludo Vandeau elkaar; het klikt en er wordt vaag afgesproken om eens iets samen te doen. Raf Coppens deed ooit iets omtrent de Tour de France; en Ludo Vandeau bracht vorig seizoen een Franse cd uit.
  Frankrijk en Parijs blijken beiden nauw aan het hart te liggen. Zowel muzikaal als historisch. De plannen krijgen vorm wanneer de vakantie in la douce France achter de rug is.
  Het zijn twee uitersten die elkaar bevruchten. Raf Coppens gaat niet enkel grappen maken, hij brengt ons via het woord iets van Parijs dichterbij, maar wel op zijn manier.
  Ludo Vandeau brengt met enkele rasmuzikanten oud Franse chansons en musettes, maar wel op zijn manier. Geen covers, maar gewrongen en gesmeed naar zijn eigen stem en emotie.
  Raf Coppens bouwt dan verder op die emoties, lacht er mee, knijpt ze uit of gaat er de tristesse van vertellen.
  Beiden ontroeren. Beiden vertederen. Twee manieren. Twee werelden. Eén verhaal. Eén tour. Il est cinq heures, Paris..’
  Raf wandelt richting oude helden, vergeten vetes, neergeschoten liefdes, gespleten herinneringen en eigen verloren gewaande mijmeringen.
  Ludo Vandeau verzamelt rondom zich een aantal supermuzikanten op contrabas, accordeon, gitaar en piano. Muzikanten die hun hart verloren in de steegjes en straten van Parijs. Samen brengen ze liederen, traditionals en eigen werk bijeengesprokkeld in een brasserie-concert; grasduinend in jaren swingend frans chanson – musette en wals.
  Reservaties: 057/44 69 33 of reservatie@folkdranouter.be
  20.30 - Concertzaal - € 8/10

  Info

  t Folk Muziekcentrum Dranouter
  Dikkebusstraat 234
  8950 Dranouter
  tel. 057/ 446424
  fax 057/ 44 62 43
  website: http://www.folkdranouter.be/
  e-mail: tfolk@folkdranouter.be

   


   

 • Raf Coppens megaclip

  Kim Clijsters

 • Raf Coppens op 17 mei in Gullegem

  Raf%20coppens_044

  Op 17 mei is het feest in Gullegem. Niemand minder dan Raf Coppens treedt er op en dit op het Kokopelli-festival. Hij brengt de aanwezigen aan het lachen tussen 17.30 en 1815u. Het wordt dolle pret.

  RAF COPPENS
  ZATERDAG 17 MEI
  KOKOPELLI FESTIVAL
  PEPERSTRAAT
  8560 GULLEGEM 

 • Raf Coppens vandaag in Meise

  2094414940_efc0ab817b

  Het komische duo Dufraing & De Wit bestaat 10 jaar. Dit weekend vieren ze dat uitgebreid. Bert Kruismans, Raf Coppens, Nigel Williams en Gili hebben beloofd om tijdens dit premièreweek-end op 22, 23 en 24 februari 2008 in GC De Muze te Meise binnen te vallen. Feit is dat het duo 10 jaar geleden met die gasten het eerste Vlaamse Comedy Collectief uit de grond stampten en samen met al die goeie herinneringen schept dat wel een band. (en zij waren ook het goedkoopst …) Op vrijdag (vandaag dus) om 20.30u duikt Raf Coppens op.

 • Raf Coppens vandaag in Oostende

  075304_filtered

  In de lounge bar van het Kursaal te Oostende presenteren ze vanaf vandaag regelmatig comedy. Raf Coppens mag de spits afbijten vanavond. Ook Piv Huvluv zal van de partij zijn. Tickets kosten slechts € 11

  RAF COPPENS
  DINSDAG 19 FEBRUARI 2008 - 20u
  LOUNGE BAR KURSAAL
  WESTHELLING MONACOPLEIN
  8400 OOSTENDE
  TICKETS: € 11