web
analytics

 • Raf Coppens zondag te horen in 'Buren bij Verschueren'

  samp9ee1d358b7bc879b

  Radio 2 pakt zondag weer uit met 'Buren bij Verschueren'. Presentator Luc Verschueren ontvangt dan gasten van diverse pluimage. Raf Coppens komt praten over zijn project met Ludo Vandeau, Mieke Bouve zal vertellen over de dvd-box van Merlina en Johan Museeuw heeft het over zijn nieuwe carriere als columnist. Benieuwd of Raf enkele rake Museeuw-moppen zal afvuren op de luisteraars. Het wordt een interessant radio-evenement.

  BUREN BIJ VERSCHUEREN
  MET RAF COPPENS, JOHAN MUSEEUW EN MIEKE BOUVE
  RADIO 2 - ZONDAG 30 MAART
  TUSSEN 11 en 13 U

 • Raf Coppens vandaag in Roeselare

  229_16

  In Roeselare brengt Raf Coppens vanavond een solo-show. In brasserie Loods kun je je verwachten aan tophumor. Tickets kosten slechts € 6. Het wordt een coole stand-up avond.

  RAF COPPENS
  VRIJDAG 28 MAART - 21u
  BRASSERIE LOODS
  VERWERIJSTRAAT 25
  8800 ROESELARE
  TICKETS: € 6

 • Raf Coppens superclip

  De 10 geboden volgens Raf Coppens

 • Raf Coppens steunt literair festijn in Herzele

  coppens_large

  In april is er 'Lezen in de lente' in Herzele en omstreken. Er zijn diverse happenings zoals optredens, tentoonstellingen en lezingen. Het thema is 'België'. Ook Raf Coppens neemt deel. Op 27 april zit hij samen met oa Diana Broeckhoven op de Geletterde Trein. Daarmee doet hij de stations van Munkzwalm en Herzele aan. Dit evenement vindt plaats van 14 tot 18u. Je kan ook teksten van Raf Coppens vinden langsheen de spoorweg op de zogenaamde Literaire Borden. Alle info vindt u op:

 • Raf Coppens en Ludo Vandeau vandaag in Geraardsbergen

   
  11831089686476

  Momenteel doet Raf een tour met Ludo Vandeau, de zanger van Bodixel. Vandaag strijken ze neer in het Arjaantheater in Geraardsbergen. Uiteraard wordt u verwend qua humor en muziek, want dit duo staat garant voor vakmanschap.

  RAF COPPENS & LUDO VANDEAU

  IL EST CINQ HEURES, PARIS

  ZATERDAG 22 MAART 2008 - 20u

  ARJAANTHEATER

  ZONNEBLOEMSTRAAT 5

  9500 GERAARDSBERGEN

  TICKETS: € 10

  info: http://www.de-abdij.be