web
analytics

 • Raf Coppens vandaag in Hemiksem

  dyn006_original_300_300_pjpeg_2515988_0d224d5f5edb18325c40870377694dec

  Het Casablanca-festival biedt 4 dagen lang gratis entertainment in Hemiksem. Vanavond worden er diverse comedians op het podium verwacht. Zo zal de bekendste, Raf Coppens, gedurende 40 minuten zijn allerbeste grappen voorschotelen. Het festival, dat jaarlijks duizenden bezoekers aantrekt, is gratis toegankelijk.

  RAF COPPENS - CASABLANCA FESTIVAL
  WOENSDAG 30 JULI - 21.25u
  SINT-BERNARDUS ABDIJ
  NIJVERHEIDSSTRAAT
  2620 HEMIKSEM
  TOEGANG:GRATIS
  INFO: http://www.casablancafestival.be/

 • Raf Coppens topclip


  Festivals

 • Raf Coppens vandaag in Geluwe

  nvdj

  Sinds vrijdag kun je in Geluwe terecht voor het Nachten van de Jukte-festival. Deze driedaagse happening biedt voor ieder wat wils. Vandaag is de laatste dag en wordt er uitsluitend Comedy gepresenteerd. Raf Coppens is geprogrammeerd als headliner en staat op het hoofdpodium. Daar wordt hij voorafgegaan door The Joker-liefhebber Xander De Rycke, de immer fantastische Veronique aka Gunter Lamoot, Humo's comedy cup-winnaar Bart Cannaerts. Het geheel wordt aaneengepraat door Iwein Segers. Raf Coppens begint om 21.30u.

  RAF COPPENS
  NACHTEN VAN DE JUKTE
  ZONDAG 27 JULI - 21.30u
  FESTIVALTERREIN
  STOKSTRAAT 4
  8940 GELUWE
  TICKETS: € 15
 • Raf Coppens vandaag in Balen

  rafcoppensblue

  Vandaag treedt Raf Coppens op in Balen (Schoorheide), een plek waar zijn ondertussen beruchte Tom Boonen-jokes zeker zullen scoren. De komiek zal om 20u het podium betreden en gedurende 1 uur zijn allerbeste materiaal brengen. Er zijn ook nog optredens voorzien van een lokaal groepje en van Catslappin' Chrissy. De toegang is gratis. It's gonna be a funky party!

  RAF COPPENS
  MUZIEKTERRAS BALEN
  DONDERDAG 24 JULI - 20u
  SCHOORHEIDE
  2940 BALEN
  TOEGANG: GRATIS
  http://www.cultuurweb.be/CNETPortal/DetailOffer.aspx?id_event=DE80C5B9-D1E4-EB47-93BEA435026F099A&language=nl&locale=nl-NL

 • Raf Coppens - Gent, 20 juli 2008

  2688177137_44ffb88a40

  Gisteren ben ik naar de show van Raf Coppens geweest op de Gentse Feesten. De komiek speelt 4 avonden in zaal Torrepoort en dit was de 2e show. Na enig zoekwerk vond ik de zaal en omstreeks 22.10u begon het spektakel. Uiteraard stak Raf de draak met het aanbod van de Gentse Feesten. Het Polé Polé-festival was volgens hem een bende asielzoekers op een podium. Het was meteen duidelijk: de Coppens stond scherp! Hij had het ook uitgebreid over de politieke situatie in het land; de geboorte van zijn jongste kind, het overaanbod aan komieken in ons land (met daarbij de ondertussen beruchte Alex Agnew-imitatie, een hit op YouTube) en uiteraard over de cocaine-perikelen van Tom Boonen. Ook Flor Koninckx kreeg een veeg uit de pan en het ganse optreden werd gelardeerd met vele liedjes: de Nonkel Bob-medley, James Blunt en Coldplay covers, een klassieker van Neil Young en nieuwe liedjes over Ignace Crombé, Tom Boonen en de Walen. Met aangepaste teksten natuurlijk. Het optreden, dat 65 minuten duurde, werd afgerond met het Pandy-nummer 'Dominee', een parodie van 'Domino' van Clouseau. Een meer dan geslaagde avond, dat door de comedy-liefhebbers werd gesmaakt.