web
analytics

 • Raf Coppens heeft een nieuwe cybersingle

  2909460114_8bf32703ea

  Raf Coppens heeft na 'Kvraagetaan' een nieuwe internetsingle gemaakt. Het nummer heet 'Waal' en werd een tijdje terug opgenomen in de studio. U kan het hier en op de officiële site van onze komiek beluisteren.

 • Raf Coppens - Lokeren, 27 december 2008

  3089139070_cefdbd0c69

  Gisteren ben ik naar de try-out van Raf Coppens geweest in Lokeren. In jeugdhuis Okapi, amper een voorschoot groot, was geen versterker voorzien voor Raf's gitaar. Zodoende moest Raf in allerijl nog om materiaal bij hem thuis. Om 21.30u startte de show die van in het begin al last had van het geroezemoes in de zaal. Vooral op de eerste rij werd er geleuterd en Raf moest dan ook af en toe aansporen om te zwijgen. Het publiek, zo'n 100 man, bestond hoofdzakelijk uit 16-jarige bierzuipende jongeren. Het eerste deel, dat een uur duurde, bestond voor een groot deel uit ergernissen die onze komiek bezighouden. Zo is hij zeker dat de duur van een garantie ook de effectieve levensduur van het apparaat is. Ook liedjes kwamen aan bod: zo bracht hij de nummers over Tom Boonen en Ignace Crombé en zijn nieuwe opname 'Waal. Deel 2 ging verder over ergernissen. Zo heeft Raf het niet begrepen op Facebook en Youtube. En ook winkelen in de Colruyt en festivals bijwonen is niet aan hem besteed. Na 35 minuten werd de bonte avond afgesloten met nieuwe uitvoeringen van 'Da mag wel voor die prijs' en 'Hij eet vandaag weer Frolic'.

 • Raf Coppens vandaag in Lokeren

  3055942796_a0d3978b66

  Vanavond treedt de alomtegenwoordige Raf Coppens op in Lokeren. In jeugdhuis Okapi wordt er vanaf 20u volop gelachen. Raf Coppens brengt zijn allernieuwste jokes & liedjes en voor amper € 5 kun jij erbij zijn.

  RAF COPPENS - TROP IS TEVEEL (try-out)

  ZATERDAG 27 DECEMBER - 20u

  JEUGDHUIS OKAPI

  KERKSTRAAT 16

  9160 LOKEREN

  TICKETS: € 5

  INFO: http://okapi.jeugdlokeren.be/index.html

 • Raf Coppens vandaag in Westerlo

  coppens08

  Muziekcentrum Het Debuut in Westerlo biedt regelmatig optredens aan. Vandaag wordt Raf Coppens verwacht. Hij brengt een try-out van zijn nieuwe show 'Trop is teveel', een bont allegaartje van liedjes, jokes en imitaties. Er zijn nog kaarten te koop aan de kassa en dit aan € 8.

  RAF COPPENS - TROP IS TEVEEL (try-out)

  VRIJDAG 26 DECEMBER - 21u

  MUZIEKCENTRUM HET DEBUUT

  BOSKANT 10

  2260 WESTERLO

  TICKETS: € 8

  info: http://www.hetdebuut.be