web
analytics

 • Raf Coppens - Gent, 23 juli 2009

  rafgent

  Donderdag ben ik naar de Raf Coppens show op de Gentse Feesten gaan kijken. In deze aangepaste versie van 'Trop is teveel' hekelde onze komiek meteen de locatie (Torrepoort) en deed hij de Gentse Feesten af als zijnde het voorprogramma van de Lokerse Feesten. Uiteraard werd er stilgestaan bij de overlijdens van Michael Jackson, Yasmine, Farah Fawcett en Karel Van Miert. Ook de veroordeling van de Gentse politiechef werd niet vergeten. Hij bracht daarover ook een leuk liedje. Kimberley, het meisje met de 56 sterretjes, kreeg een ferme bolwassing en werd bezongen in een nieuw liedje. Daarna deed Raf zijn gebruikelijke 'Trop is teveel' en had hij in totaal 100 minuten de lachers op de hand. Zeer goed optreden.

 • Raf Coppens megaclip

 • Raf Coppens show op 22 en 23 juli te zien op de Gentse Feesten

  DSCF2946

  Raf Coppens brengt op 22 en 23 juli de show 'Trop is teveel' in zaal Torrepoort te Gent. Deze unieke optredens grijpen plaats tijdens de Gentse Feesten en dit telkens om 22u. Ongetwijfeld zullen recente gebeurtenissen zoals het overlijden van Michael Jackson, de verkiezingen, Rock Werchter enz aan bod komen in de show. Je kan erbij zijn voor slechts € 12.5.

  Info en tickets: http://programma.gentsefeesten.be/2009/programma/showitem.asp?rawID=FDB8C31D-D0C4-4D5E-9134-2F1CCC14D962&lang=NDL

  DSCF3024