web
analytics

 • Raf Coppens op 29 mei in Neerpelt

  025134_filtered

  Raf Coppens treedt op 29 mei op in de comedytent van het Neerpeltse Noa-festival. Naast comedy kunt u er ook terecht voor muziek van Daan en vele anderen. Raf Coppens doet twee shows van telkens ongeveer 40 minuten. U kan nog kaarten kopen aan de kassa. U vindt alle info op: http://www.noafestival.be/programma/

 • Raf Coppens & Nigel Williams - Sint-Niklaas, 19 mei 2010

  rafnigel2

  Sint-Niklaas heeft gisteren komieken Raf Coppens en Nigel Williams op bezoek gekregen. In jeugdcenter Kompas kwamen gisteren zo'n 50 comedy-liefhebbers lachen met een uurtje Coppens en een uurtje Williams. Nigel trok de boel op gang met geslaagde grappen over het huwelijk, de Brugse bisschop, braken na een avondje stappen en uiteraard gaf hij de aanwezigen een ferme bolwassing. De komiek is een verbale wervelwind en heeft een hoog ad-rem gehalte. Sterk optreden.

  Na de pauze mocht Raf Coppens de aanwezigen vergasten op een bloemlezing uit zijn 2 jongste shows. Onder andere het vlug stukgaan van elektrische apparaten, zijn bezoek aan diverse festivals en de regeringsperikelen kwamen aan bod. Uiteraard speelde hij in op recente nieuwsfeiten zoals het boek van het sterrenmeisje Kimberley en de nieuwe bondscoach. Raf had ook zijn gitaar meegebracht en zong enkele nieuwe liedjes die erg in de smaak vielen. Een erg geslaagd en snedig optreden. Raf Coppens en Nigel Williams staan garant voor 2 uur topcomedy. Ik heb er alleszins van genoten.