web
analytics

 • Raf Coppens t-shirts nog steeds verkrijgbaar

  4457986302_85c70ecef4.jpgNa een show van Raf Coppens kun je aan de uitgebreide merchandising-stand nog steeds terecht voor de enige echte t-shirt van de nieuwe show. Deze kost € 15 en is verkrijgbaar in alle maten (ook xxl). Uiteraard vindt u ook posters en cd's in het aanbod van Raf Coppens.

 • Raf Coppens - Dendermonde, 25 november 2010

  Foto0431.jpgGisteren speelde Raf Coppens nog eens een show in cc Belgica te Dendermonde. De aanwezigen werden eerst 24 minuten verwend door een goed op dreef zijnde Steven Goegebeur. Dit aanstormend talent had meteen de lachers op de hand en vooral de grap met de kurk in de poep van Michael Jackson is me bijgebleven. Daarna was het de beurt aan de hoofdact die meteen met scherp schoot: er werden in het eerste kwartier al zeer actuele thema's zoals Léonard, pesten op het werk en de parachutemoord ten berde gebracht. Top dat een komiek zo kort op de bal speelt. Ook liedjes over de kerk gingen er als zoete broodjes in. De imitaties van de voetbaltrainers en politiekers vormen een vaste waarde in de show van Raf Coppens, er werd hard mee gelachen. Raf Coppens vertelde ook dat hij is gaan eten bij Peter Goossens. Keihard lachen geblazen met de dolle avonturen die hij daar beleefde. Na ongeveer 80 minuten werd de bonte avond afgerond met Raf die plaatsnam achter een tafel met daarvoor veel microfoons en zo diverse stemimitaties deed van bv's met een straffe mening (Dirupo, Geubels, Gennez, Tobback, Sergio,..). Het erg geslaagde optreden werd besloten met de klassieker 'Pandy' als ultieme bisnummer. Een avond om nooit te vergeten.

 • Raf Coppens op 5 december in Gent

  rafmiddel.jpgOp 5 december kun je op de Winterdroom-site op het St-Pietersplein te Gent terecht voor 'Overschot van gelijk'. Deze nieuwe show van Raf Coppens kun je voor amper € 13 bijwonen. Het wordt ongetwijfeld een bonte avond. Bestel vandaag nog je kaarten via http://www.uitbureau.be/default_uit1.aspx?ref=ACAM&lang=NL_UIT

 • Raf Coppens interview in Editie Dendermonde

  Foto0404.jpgEditie is een maandblad dat gratis wordt verspreid in de regio Dendermonde. Deze maand kunt u een interview lezen met Raf Coppens, naar aanleiding van zijn show op 25/11 in cc Belgica. Raf legt in het gesprek uit waarover de show zoal zal gaan en hoe hij lokale nieuwsfeiten van Dendermonde in zijn show ten berde brengt. Ook het feit dat hij regelmatig wordt herkend komt aan bod.