web
analytics

 • Raf Coppens plant herneming van 'Overschot van gelijk'

  064242_filtered.jpgIn de nieuwe planning van de culturele centra zou ook wel eens een herneming van de succestournee 'overschot van gelijk' aan bod kunnen komen. Raf Coppens is van plan deze show in het najaar te hernemen. De exacte data zul je binnenkort op deze website te weten komen.

 • Raf Coppens - Antwerpen, 12 februari 2011

  195427.jpgIn een aardig volgelopen De Zuiderkroon te Antwerpen werd gisteren de 'overschot van gelijk'-tournee van Raf Coppens afgesloten. Er werd begonnen om 20.10u met een uitstekend voorprogramma. Steven Goegebeur heeft zowat dezelfde stijl als Raf en had de lachers meteen op de hand. Om 20.30u kwam dan de Dendermondse held aan de beurt en hij stak meteen scherp van wal met enkele nieuwe grappen over Egypte. Altijd kort op de bal, zo is onze komiek op z'n best. Ook de recente prestaties van de rode duivels werden onder de loepe genomen en de imitaties van de voetbaltrainers uit de Belgische competitie blijven scoren. Uiteraard werden er ook liedjes ten berde gebracht en die gingen vooral over de perikelen in de kerk. Hartelijk lachen geblazen. Verder mocht natuurlijk de politieke situatie in ons land niet vergeten worden en volgens Raf is een oorlog de enige oplossing. Het optreden werd om 21.45u afgesloten met een Alex Agnew imitatie en als bisnummer werd de klassieker 'Dominee' gebracht. Een geslaagd optreden om de tournee mee af te sluiten.

 • Raf Coppens sluit tournee af dit weekend

  Dit weekend worden de 2 laatste shows van 'Overschot van gelijk' ten berde gebracht. Vanavond (vrijdag 11 februari) staat Raf in De Warande in Turnhout en morgenavond kun je terecht in De Zuiderkroon te Antwerpen. Voor beide voorstellingen zijn nog kaarten te koop aan de kassa. Zeker gaan kijken dus!

 • Raf Coppens reklame

  167227_145998622127716_100001527388616_271612_4928693_n.jpg

 • Raf Coppens op 19 februari in Heusden-Zolder

  raf coppens,heusden-zolder

  In jeugdhuis Distel in Heusden-Zolder wordt binnenkort gelachen met de grappen van Raf Coppens. Gedurende drie kwartier zal hij het beste van zichzelf geven. Seppe Torremans doet het voorprogramma. Info: http://www.jhdistel.be en http://www.bonebookings.be/performers/Raf-Coppens/agenda/id4921