web
analytics

 • Raf Coppens - Hamme, 25 juni 2011

  raf coppens, hammeIn het Oost-Vlaamse Hamme was het gisteren de comedy die hoogtij vierde. Raf Coppens was er te gast. In Cafe De Kring bracht hij 100 minuten rake grappen. In deel 1, dat ruim een uur duurde, had Raf het over de perikelen in de kerk wat uitmondde in de gekende medley over stoute pastoors. Verder ook nieuwe one-liners over recente nieuwsfeiten zoals de vermeende sms-jes van Yves Leterme, de nederlagen van Kim Clijsters enz. Deel 2 werd opgestart met een reeks nummers op de gitaar. Zo bracht hij pakkende versies van Radar Love, Child in time en big mouth strikes again. Het stopzetten van De Pfaffs op VTM werd onder de loepe genomen en Raf's bezoek aan de Colruyt kon op veel herkenningsgelach rekenen . Raf Coppens sloot het unieke optreden af met een medley waarbij diverse bv's zoals Tobback, Arno en Jean-Luc Dehaene op sublieme wijze werden geïmiteerd. Topavond waarbij de aanwezigen zeer hard lachten.

 • Raf Coppens: 2 extra shows op Gentse Feesten

  B_DSC0010.jpg

  Het ongelooflijk grappige optreden in Villa Vanthilt van onze komiek, heeft zijn effect niet gemist. De vraag naar kaarten voor de shows op de Gentse Feesten is van die aard, dat er twee extra shows bij komen. In totaal zal Raf Coppens 4 maal te zien zijn in Theater Tinnenpot en dit op 18/19/24/25 juli, telkens op 22u. Tickets kosten € 16,5 en te koop via http://www.uitbureau.be

 • Raf Coppens in Villa Vanthilt ook online te bekijken

  raf coppens,villa vanthiltRaf Coppens was erg goed op dreef in Villa Vanthilt. Het was duidelijk dat Marcel een fan is van de scherpe humor van onze Dendermondse stormram. Geslaagde grappen over Leterme, de kerk, Chocotoff werden afgerond met enkele rake liedjes. Je kan de video van het grappigste weekoverzicht bekijken op http://www.een.be/villavanthilt

 • Raf Coppens vanavond te zien in Villa Vanthilt op één

  Foto0912.jpg

  Om 22.15u wordt het dartele tv-programma 'Villa Vanthilt' op één uitgezonden. Raf Coppens zal er het 'weekoverzicht' doen. Nieuwsitems of markante gebeurtenissen van de voorbije week worden op de typische Raf Coppens wijze onder de loepe genomen. Verder onvangt Marcel Vanthilt in zijn villa o.a. Milow, Evy Gruyaert en Mark Faje. Zeker kijken dus.

 • Raf Coppens - Wieze, 18 juni 2011

  Foto0916.jpgIn het Paco Theater (Gildenhuis), een klein zaaltje in het hart van Wieze, verzamelden gisteren zo'n 70 aanhangers van de betere humor. Omstreeks 20.40u begon Raf Coppens aan de show 'Overschot van gelijk' met een rake sneer naar de locatie. Ook bracht hij enkele nieuwe jokes o.a. over Bart De Wever, Kim Clijsters en natuurlijk ook andere actuele thema's. Deel 1 werd ook gelardeerd met liedjes over de perikelen in de katholieke kerk. Na 45 minuten was het tijd voor pauze. Deel 2 werd op gang getrokken met Raf's avonturen in de Colruyt, alwaar hij steevast nooit een karretje vindt. Het festivalseizoen is aangebroken en Raf gaat dit jaar weer naar de Lokerse feesten. Hij bracht dan ook een medley met bekende rocknummers met o.a. Deep Purple, The Smiths en Golden Earring. Als bisnummer werden enkele splinternieuwe one-liners gebracht waarbij die over Tia Hellebaut nu al een klassieker in wording is. Het was gisteren echt genieten van 100 minuten scherpe humor.