web
analytics

Raf Coppens - Dendermonde, Huis van Winckel, 15 december 2017

Raf Coppens en nog 2 voorprogramma's waren gisteren te gast in het Huis van Winckel in Dendermonde. Er was veel volk, de zaal van zo'n 60 zitjes zat afgeladen vol. Er was sfeer en véél comedy.

Amelie Albrecht scoorde met haar gebalde performance van 15 minuten. Deze ravissante comedienne uit Dendermonde deed waar alle debutanten van dromen: de lachers aan het werk zetten en met gelaagde doch herkenbare humor de boel opwarmen. Dit was erg goed!

Borrris is een collectief uit Brussel dat improvisatie doet. Met aanwijzingen vanuit het publiek deden ze enkele sketches waar vooral de liefhebbers van improvisatie humor hartelijk mee lachten. Er was een duidelijke wisselwerking tussen publiek en Borrris.

Raf Coppens speelde een thuismatch en haalde de ene one-liner na de andere boven waarmee hij het voltallige publiek op zijn hand had. Er werd gelachen met alles en iedereen: Lukaku, de voetbalanalyses van Johan Boskamp, de vrouw van Raf, het publiek, enz. Kortom, geen enkel heilig huisje bleef overeind in een spervuur van geslaagde grappen. Het was dan ook erg bonte humor. Na een uur sloot Raf zijn set af met een hele hoop liedjes met daarbij een erg treffende Bart Peeters imitatie en zijn eigen versie van Oscar and the wolf. Dit was een van de beste Raf Coppens-optredens dat ik zag de voorbije jaren.

De commentaren zijn gesloten.