web
analytics

Raf Coppens & friends - Grembergen, 29 maart 2018

Een dolle avond gisteren in zaal Uilenspiegel in Grembergen. Erg veel volk ook, ik denk toch een 100 tal mensen, in een sfeervolle en goed verlichte zaal. 2 komieken en 1 MC brachten er direct de ambiance in.

De MC van dienst was Johan Bolsens uit Vilvoorde. Hij praatte de acts feilloos aan elkaar en kondigde de eerste komiek aan.

Kris Van Spitael , een extreem droge moppentapper, bracht een serene doch grappige act die uitblonk door enkele goedgeschreven gedichtjes over diverse onderwerpen. Dit was goed gebracht.

Raf Coppens begon na een korte pauze aan 'De grote Raf Coppens show' gedurende 70 minuten. Hij hekelde meteen de locatie en ook de aanwezigen. Ze werden op vakkundige wijze gefileerd en de toon was gezet. Dit werd een avond waar elke Raf Coppens fan van droomt: snedig, rechtuit, en humor op het grove af. Ook zijn bezoek aan de C & A en de Colruyt had de lachers al overuren laten draaien en dan moest zijn ruime liedjesronde nog beginnen. Daarbij een sublieme Bart Peeters-imitatie en zijn eigen versies van Oscar and the wolf en Bazart hits. Jacques Brel werd geparodieerd met 'Mijn vlakke hand'. Tophumor! Raf Coppens sloot zijn succesvol optreden af met zijn succesnummer ' Ik ben kwaad'. Een superavond!

De commentaren zijn gesloten.