web
analytics

- Page 2

 • Raf Coppens straks in Antwerpen

   
  Vandaag kun je in Antwerpen terecht voor de 'Cultuurmarkt'. In diverse theaters en ook in openlucht kun je diverse voorstellingen bijwonen. Ook staan er diverse infostandjes van culturele centra, comedy clubs en andere belangrijke etablissementen. In het Fakkelteater kun je terecht voor korte shows. Zo zal Raf Coppens om 16u de bühne bestijgen. Ik ga er heen en morgen vind je hier een uitgebreid verslag.

 • Raf Coppens morgen te horen op Radio 2

   
  Morgen, zaterdag 26 augustus, kun je op Radio 2 luisteren naar de laatste aflevering van 'De Keuze van de Raadsleden'. Geena Lisa is de persoon die morgen haar favoriete fragmenten uit 'De Raadkamer' en de beste humorsketches zal voorschotelen. Zo kun je o.a. meneer Raf Coppens bezig horen over het onderwijs, Dirk Denoyelle zal het hebben over werkloosheid en David Davidse zal een liedje zingen.Te horen tussen 10 en 11u.
   

 • Raf Coppens in Moorslede: uitverkocht

   
  Op vrijdag 25 augustus is komiek Raf Coppens top-of-the-bill in de sjieke humortent op de binnenkoer van O.C. De Brouwerij te Moorslede. Ook Henk Rijckaert, Danny Van Britsom en Begijn Le Bleu treden ook op die avond. Voor degenen die geen kaarten hebben voor deze topavond: de boel is helaas uitverkocht. Het wordt dolle pret aldaar.
   
   
  Foto geplaatst met toelating van Peter Duyts

 • Raf Coppens zondag in Antwerpen

  Zondag 27 augustus is er in Antwerpen de jaarlijkse Cultuurmarkt. Op die dag kun je op diverse locaties in de nabijheid van de Grote Markt terecht voor gratis voorstellingen en nog zo veel meer. Ook het Fakkelteater gooit zijn deuren wagewijd open. Diverse rasartiesten zullen aldaar een kort optreden weggeven: David Davidse, An Nelissen, Patrick Van Den Kieboom, Bert Kruismans, Nigel Williams, en nog vele anderen. Ook Raf Coppens zal er een performance neerzetten om 16u stipt. Hij brengt al een kort stuk uit zijn nieuwste show 'Het Leven Zoals Het Is: Raf Coppens'. Antwerpen is een bruisende stad en zal zondag vele duizenden mensen verwelkomen.

  Programma Cultuurmarkt vindt u op http://www.cultuurmarkt.be

 • Raf Coppens in Temse op vrijdag 15 september 2006

  Op vrijdag 15 september zal Raf Coppens een optreden verzorgen in De Nartist in Temse. Ook de bekende groep Disco Dos Manos uit Waasmunster zal er een spectaculaire show neerzetten. De twee topacts zijn er te zien omdat het jeugdhuis dan een receptie geeft ter gelegenheid van de opening van hun nieuwe huisvesting. Om 19u starten de activiteiten. De toegang is gratis.

  Line-up: 19u Receptie

                22u Raf Coppens

                23.30u Disco Dos Manos

  Locatie: JOC De Nartist

               Clemens de Landsheerlaan 26a

               9140 Temse

  Toegang: gratis

  Info: http://www.jocdenartist.be