web
analytics

- Page 4

 • Raf Coppens Hardcore-tour

  XT1O8189
   
  Deze zomer gaat Raf de baan op met een leuke show die 'Hardcore' heet. Dit wordt een soort compilatie van 3 producties ('het gaat toch rap', 'in't midden' en 'het leven zoals het is'). Het wordt dus een bonte mengelmoes van spitsvondige liedjes, imitaties, grappen en nog zo veel meer. Er zijn al 3 locaties bekend: Abele, Stekene en Houthalen-Helchteren. Er zullen ongetwijfeld nog optredens bij komen. Je kan Raf Coppens boeken op jouw evenement via http://www.garifuna.be

   

 • Raf Coppens doet mee aan comedy-marathon

  122240
   
  Inderdaad, in Kortrijk is er weer de jaarlijkse comedy-marathon ten voordele van de hulpactie voor Roemenië. De nobele organisatie is in handen van Gili. Hij nodigt elk jaar stand-up comedians en artiesten uit. De line-up dit jaar is indrukwekkend: Raf Coppens, Neveneffecten, Kommil Foo (enkel op 30/5), De Nieuwe Snaar(enkel op 30/5), Gunter Lamoot en nog vele andere treden voor u op in de Kortrijkse Schouwburg op 30 en 31 mei. 

 • Raf Coppens vandaag in Antwerpen

  112348_filtered
   
  In het Fakkelteater in Antwerpen kun je vandaag terecht voor een optreden van Raf Coppens. Ook de twee komende zondagen zal Raf daar het beste van zichzelf geven. Het worden dolkomische avonden.

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS

  ZONDAG 11 MAART - 20.30u

  HET FAKKELTEATER

  HOOGSTRAAT 12

  2000 ANTWERPEN

  TICKETS: € 15

  http://www.fakkelteater.be

 • Raf Coppens vandaag in Heusden-Zolder

  112357_filtered

  Dolle pret vandaag in Heusden-Zolder. Raf Coppens doet vanavond om 20.15u een optreden in CC Muze aldaar. Imitaties, liedjes, grappen...dat wordt weer brullen en gieren. Er zijn nog kaarten te koop aan de kassa.

  HET LEVEN ZOALS HET IS: RAF COPPENS

  ZATERDAG 10 MAART - 20.15u

  CC MUZE

  DEKENSTRAAT 40

  3550 HEUSDEN-ZOLDER

  011/53.05.50

  TICKETS: € 14 - € 12

  http://www.muze.be/

 • Raf Coppens leest voor

  062939_filtered
   
  In het kader van de Jeugdboekenweek leest Raf Coppens vandaag voor aan kinderen. In basisschool De Bijenkorf is er ook een boekenbeurs en zijn er lekkere hapjes. Raf zal voorlezen vanaf 13.30u. De andere activiteiten gaan door tot 18u. De school ligt aan de Koning Albertlaan te Sint-Gillis-Dendermonde.