web
analytics

Cd's & boeken

 • Raf Coppens - dvd '25x25 jaar'

  De dvd van Raf Coppens is uit ! Yep, hij ligt in de winkels en het is een erg leuke dvd geworden. Het optreden van 22 mei 2015 in Dendermonde staat er volledig op. In die show deed hij erg veel liedjes, actuele grappen en uiteraard imitaties. Zo is zijn imitatie van Bart Peeters nu al legendarisch. Ook voetbaltrainers zoals Wilmots en Leekens worden vakkundig gebracht. Verder ook aandacht voor het huwelijk en alle perikelen die daarbij horen. Ook een crowd-pleaser als 'Veel te kleine pyjama' mag uitereard niet ontbreken. Kortom: een must-have voor alle fans van snedige humor! Nu in de winkels aan € 14.99.

 • Raf Coppens signeert in Dendermonde

  copp.jpg

  Komende zondag 25 oktober zal Raf Coppens zijn splinternieuwe dvd in de Dendermondse Standaard Boekhandel signeren. Hij zal ook optreden, 2 korte stand-ups met brandend actueel materiaal. Dit alles vindt plaats om 10.30u. De dvd zal er ook te koop zijn aan € 14,99. U bent van harte welkom!

 • Raf Coppens bundelt 250 one-liners

  raf coppens, boeken

  Naar aanleiding van zijn 25-jarige carrière als komiek, heeft Raf Coppens zijn allerbeste one-liners gebundeld. 250 stuks! U kunt deze bonte verzameling one-liners aankopen in een handig boekje. Dit collector's item is te koop aan de prijs van € 10 na elk optreden van de huidige tournee.

 • Raf Coppens cd: bestel 'Depressief' nu!

  3089167486_157050104d

  Beste Raf Coppens-fans,
  U kan vanaf heden de nieuwe cd van Raf Coppens kopen. 'Depressief' bevat de volgende nummers:
  * Ooit was ik een man
  * Verdomme toch
  * Alcolieker
  * Op de sofa
  * Zielepoot
  * Jesus
  * Had ik maar kanker
  * Lambipol
  * Ik zoek een boom
  * Praten en pillen
  * Depressief
  De cd brengt een mengelmoes van diverse stijlen: rock, ballad, jazz, folk...dit alles gelardeerd met de unieke teksten van Raf Coppens. De productie ligt in handen van Yves Meersschaert. Je vindt ook alle teksten in het cd-boekje.

  STORT € 17 OP REKENINGNR 143-0737023-21

  DIT BEDRAG IS INCLUSIEF DE VERZENDINGSKOSTEN

  VERGEET NIET JE NAAM EN ADRES TE VERMELDEN


  Raf Coppens - Depressief: binnenkort ook in jouw cd-speler

 • Raf Coppens-cd 'DEPRESSIEF' vanaf vandaag te bestellen

  cdraf

  Hij is eindelijk uit: de nieuwe cd van Raf Coppens. Deze cd bevat 11 eigen nummers en werd in eigen beheer uitgebracht. Het schijfje is dan ook in beperkte oplage, dus vlug zijn is de boodschap. U kan deze unieke bundeling liedjes bestellen bij Raf Coppens zelf. Vergeet vooral uw naam en adres niet te vermelden. U kan deze cd ook aankopen na een live-show maar in de winkels zal hij niet te vinden zijn. Wil jij ook zo'n cd? Stort dan € 17 op reknr. 143-0737023-21.