web
analytics

Cd's & boeken

 • Raf Coppens - Schlagers: cd bespreking

  Verwacht geen ingewikkelde drumsolos of een duistere basgitaar, dit is Raf Coppens pur sang, enkel met de akoestische gitaar. Doorheen 10 liedjes, volledig zelf geschreven, neemt de komiek je mee door zijn wereld. De teksten getuigen van een woelige doch herkenbare leefwereld die de luisteraar zullen boeien. Zo is er zijn nummer 'Ik ben kwaad', dat hij al geruime tijd live brengt tijdens optredens, waarbij hij alle uitwassen van de maatschappij hekelt (veelverdienende voetballers, rekeningen,...). Dit is toch een van zijn beste nummers. En ook 'Mijn Werk' is een ode aan zijn stiel, goed gespeeld ook op zijn Taylor gitaar.  De rest van de liedjes liggen erg goed in het gehoor en de begeleidende gitaar houdt het ritme hoog. Liedjes als 'De kleine dingen', 'Zon zon zon' en vooral 'Slechte vrouw' smeken om live gespeeld te worden. De cd is gehuld in een klassevolle hoes en is een waar collector's item (slechts een paar honderd geperst). Ik vind dit een erg goeie cd die nog veel zal gespeeld worden.

  Gehoord: Raf Coppens - Schlagers

  Tekst en muziek: Raf Coppens

  Nu te koop na optredens of bij Raf thuis.

 • Raf Coppens - dvd '25x25 jaar'

  De dvd van Raf Coppens is uit ! Yep, hij ligt in de winkels en het is een erg leuke dvd geworden. Het optreden van 22 mei 2015 in Dendermonde staat er volledig op. In die show deed hij erg veel liedjes, actuele grappen en uiteraard imitaties. Zo is zijn imitatie van Bart Peeters nu al legendarisch. Ook voetbaltrainers zoals Wilmots en Leekens worden vakkundig gebracht. Verder ook aandacht voor het huwelijk en alle perikelen die daarbij horen. Ook een crowd-pleaser als 'Veel te kleine pyjama' mag uitereard niet ontbreken. Kortom: een must-have voor alle fans van snedige humor! Nu in de winkels aan € 14.99.

 • Raf Coppens signeert in Dendermonde

  copp.jpg

  Komende zondag 25 oktober zal Raf Coppens zijn splinternieuwe dvd in de Dendermondse Standaard Boekhandel signeren. Hij zal ook optreden, 2 korte stand-ups met brandend actueel materiaal. Dit alles vindt plaats om 10.30u. De dvd zal er ook te koop zijn aan € 14,99. U bent van harte welkom!

 • Raf Coppens bundelt 250 one-liners

  raf coppens, boeken

  Naar aanleiding van zijn 25-jarige carrière als komiek, heeft Raf Coppens zijn allerbeste one-liners gebundeld. 250 stuks! U kunt deze bonte verzameling one-liners aankopen in een handig boekje. Dit collector's item is te koop aan de prijs van € 10 na elk optreden van de huidige tournee.

 • Raf Coppens cd: bestel 'Depressief' nu!

  3089167486_157050104d

  Beste Raf Coppens-fans,
  U kan vanaf heden de nieuwe cd van Raf Coppens kopen. 'Depressief' bevat de volgende nummers:
  * Ooit was ik een man
  * Verdomme toch
  * Alcolieker
  * Op de sofa
  * Zielepoot
  * Jesus
  * Had ik maar kanker
  * Lambipol
  * Ik zoek een boom
  * Praten en pillen
  * Depressief
  De cd brengt een mengelmoes van diverse stijlen: rock, ballad, jazz, folk...dit alles gelardeerd met de unieke teksten van Raf Coppens. De productie ligt in handen van Yves Meersschaert. Je vindt ook alle teksten in het cd-boekje.

  STORT € 17 OP REKENINGNR 143-0737023-21

  DIT BEDRAG IS INCLUSIEF DE VERZENDINGSKOSTEN

  VERGEET NIET JE NAAM EN ADRES TE VERMELDEN


  Raf Coppens - Depressief: binnenkort ook in jouw cd-speler