web
analytics

Raf Coppens...de fansite! - Page 5

 • Raf Coppens - dvd '25x25 jaar'

  De dvd van Raf Coppens is uit ! Yep, hij ligt in de winkels en het is een erg leuke dvd geworden. Het optreden van 22 mei 2015 in Dendermonde staat er volledig op. In die show deed hij erg veel liedjes, actuele grappen en uiteraard imitaties. Zo is zijn imitatie van Bart Peeters nu al legendarisch. Ook voetbaltrainers zoals Wilmots en Leekens worden vakkundig gebracht. Verder ook aandacht voor het huwelijk en alle perikelen die daarbij horen. Ook een crowd-pleaser als 'Veel te kleine pyjama' mag uitereard niet ontbreken. Kortom: een must-have voor alle fans van snedige humor! Nu in de winkels aan € 14.99.

 • Raf Coppens signeert in Dendermonde

  copp.jpg

  Komende zondag 25 oktober zal Raf Coppens zijn splinternieuwe dvd in de Dendermondse Standaard Boekhandel signeren. Hij zal ook optreden, 2 korte stand-ups met brandend actueel materiaal. Dit alles vindt plaats om 10.30u. De dvd zal er ook te koop zijn aan € 14,99. U bent van harte welkom!

 • Raf Coppens dvd bestelbaar bij Bol

  okrf.jpg

  Raf Coppens brengt op 23 oktober een dvd uit van zijn recentste show. Hij kost bij Bol €14,99 en er wordt al een hoes getoond. Het is een dvd die u als fan zeker in huis moet hebben. Hier is de link: http://www.bol.com/nl/p/raf-coppens-25-jaar-raf-coppens/9200000042727358/?country=BE#product_specifications

 • Raf Coppens dvd in oktober

  rafcop.jpg

  Op 16 oktober verschijnt er een dvd van Raf Coppens. Het betreft het optreden van mei 2015 in Dendermonde. Er zullen ook wat extra's opstaan en de richtprijs is 14,99 euro en bestelbaar via http://www.standaardboekhandel.be/seo/nl/dvds/cabaret/5414939923999/raf-coppens-25-jaar-raf-coppens

 • Raf Coppens - Dendermonde, 22 mei 2015

  okyeah.jpg

   

  Gisteren ben ik naar de show van Raf Coppens geweest in CC Belgica te Dendermonde. Het werd een weergaloze show van 85 minuten waarbij geen enkel heilig huisje werd gespaard. De show werd ook opgenomen voor een dvd. De show zelf bestond voornamelijk uit de beste stukken van zijn voorbije theatershows: de bevalling van zijn vrouw, de avonturen van Raf aan de schoolpoort, de titel van AA Gent, pesten op het werk, het succes van Clouseau enz. Het optreden werd ook een echte hoogvlieger met de vele imitaties van Raf: Wilmots, Boskamp, Tobback, Maggie De Block, en uiteraard ook Jean-Luc Dehaene. Het optreden werd afgesloten met 'Veel te kleine pyjama', het absolute succesnummer van Raf Coppens. Na de show deelde de komiek veel handtekeningen uit aan de merchandise-stand. Succesavond!